Neler yeni

Arama sonuçlarınız

  1. G

    Hayırlı Bayramlarrr:)

    TUM ISLAM ALEMININ BAYRAMINI KUTLR HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM SEKER TADINDA BAYRM GCRMENIZ DILEGYLE...HAYIRLI BAYRAMLARR:))
  2. G

    SIDDET EGILIMI

    aile olayın farkında hatta ılk baslarda onlar uyrmıstı bnı.ama cocuk sımartılarak buyumus.yanı her ıstedıgı yapılmıss bır sekılde.ondan buyuk ıkı erkek kardesı var ve muhtemelen onları ornek alıyor.konusuyoruz sureklı oduller flan ama olmuyor bırakmıyor.bır gun cok ıyı tamam dıyorum dığer gun...
  3. G

    duvar resımlerımm

    hem cızdım hem boyadım nasıl olmuss?
  4. G

    SIDDET EGILIMI

    Sinifima ki cocuklardan bitanesi herseyi siddet yoluyla yapiyor.sevmeyi kizmayi vs. Bna bile ders anlatirken gulumseyerek vuruyorr kizdigi icin ve ya istemedigi birsey olmadigi haldee.uyarip konustugumda da soz veriyor yapmicam fln diyor ama gene aynii.sizce nasildavranabilirim..
  5. G

    3 4 YAŞ ÖĞRETMENLERİİ

    O KADAR GUZEL KI ONLARLA OLMAK ONLAR GIBI O YAS GIBI DAVRANABILMEK ANLATAMAM.BAZEN SABRIMI ZORLASALARDA EN UFAK SOYLEDIGI SICAK BI KELIMESI HERSEYI BITIEIYORR.KIZGIN BAKAMIYORUM COCUKLARIMA O KADAR MASUMLAR KI HERSEYI UNUTTURUYORR.HEMM ZOR BI O KADARDA EGLENCELI BIR GRUP BU YASS..BEN SIYAH...
  6. G

    Kalıplı Palyaço

    bu palyaco dokunma mobili olarakta kullanılabılırr sacları pamuk burnu sert top olabılır pazen veya farklı kumaslardan hazırlanabılır dıye dusundum sımdıı:)
  7. G

    DIŞ DUVAR SUSUNE IHTIYACIM VAR?

    cok kolayy:) son bahar da olan degısıklıklerı kullanabılırsınız.bır grup cocugunuz ruzgar dıger cocuklarınız da yaprak olsun mesela ruzgar ses cıkardıkca yaprak olan cocuklar dusme taklıdı yapsınn coook eglenırler bnceee:)
  8. G

    Fotoğrafla Resim

    bu konuda tecrubelısınız hocam sızın de calışmalarınızı grmk ısterız
  9. G

    3 YIL SONRA DURUMUMUZ

    hayırlısı inşallah yaa
  10. G

    3 YIL SONRA DURUMUMUZ

    herşeyin hayırlısı artık ne yapalım.yapılacak tek şey kaderine razı olup beklemek:)
  11. G

    YARDIM İSTİYORUMMM

    hepsınıuyguladııgımda emın olabılırsınnzz hocammm.bence alışma donemlerı dıye hıcbırsey demedıgım kural koymadığım için bu sekilde oluyorr.coook tesekkür ederimmm:)cok faydalı oldu emin olabilirsinizzz:)
  12. G

    YARDIM İSTİYORUMMM

    ARKADASLAR COCUKLAR COK CABUK SIKILIYORLAR YAPTIRCAK BISEY BULAMIYORUM PLANI UYGULUYORUM AMA COCUKLARA YETMIYOR NAPABILIRIMM?
  13. G

    YENI DONEM

    evet hocam kreş
  14. G

    Fotoğrafla Resim

    tebrık ederım hocamm.bende yapabılır mıyım acaba?
  15. G

    YENI DONEM

    ARKADASLAR YENI OGRENCILERIMDEN BIRI BANA COK UZAK.NE KADAR YAKIN DAVRANIRSAM ILGI GOSTERIRSEM KADAR BURUN KIVIRIYORR.BANA NAZ YAPTIGINI HISSEDIYORUMMM NASIL DAVRANMALIYIM SIZCEEE??
  16. G

    Fotoğrafla Resim

    bu resımlerın nasıl yapıldıgını bırı bna anlatabılır mııı?
  17. G

    Kalıplı Hava Grafiği

    yabancı sıteden alınan etkınlıkler neden bu kadar orjınal duruyorr öğretmenleriim??
  18. G

    Hava Grafiğim

    kusura bakmayın hocammm coook begendım sınıfıma kesınlıkle yapıcammmm:)
  19. G

    Hava Grafiği Resimleri 1

    evet renklerı cok canlı tesekkurlerrr:)
  20. G

    Bayan Tavuk ile Bugün Hava Nasıl?

    mevsımlerle bırlıkte verılmıs olabılır belkı hava ya gore asagıdakılerın secımı gıbı dusundummm bnnn.umarımmm dogrudurrrr:) cunku guneslı havaya cıcek yapıstırmıslarrr...
×