Neler yeni

Açlık Oyunları

Katılım
8 Kas 2011
Mesajlar
159
Beğeniler
0
#1
AÇLIK OYUNLARI (Hunger Games)
Suzanne Collins'in tüm dünyada en çok satan kitaplar listesinde ilk sıralarda yer alan serisinden uyarlanan ve merakla beklenen ''Açlık Oyunları (Hunger Games)'', dünya ile aynı anda Türkiye'de de yarın gösterime girecek.
Yönetmenliğini Gary Ross'un üstlendiği film, 150'nin üzerinde kopya ile sinemalarda yer buluyor. Filmin başrollerinde ''Gerçeğin Parçaları (Winter's Bone)'' filmindeki rolüyle parlayan ve Oscar ile Altın Küre adayı olan genç aktris Jennifer Lawrence ve yakın zamanda ''Kid's Are Allright''ta rol alan Josh Hutcherson yer alıyor.
Filmin konusu şöyle:
''Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkent Capitol'ün etrafında 12 bölge bulunmaktadır. Capitol şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanmıştır. Bölgelerin her biri her yıl yapılan ''Açlık oyunları''na yaşları 12-18 arasında değişen bir erkek ve bir kız çocuğu göndermek durumundadır. Açlık oyunları televizyondan canlı yayınlanan ölümüne bir kavgadır. 16 yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve 12 yaşındaki kız kardeşi ile yaşamaktadır. Katniss Everdeen oyunlarda kız kardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır. Ancak Katniss, daha önce de ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kız kardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir.''
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×