Birsen Sosu
Malzemeler
250 gr yoğurt
- 1/4 çay bardağı sirke
- 1/4 çay bardağı limon suyu
- 1/4 çay bardağı zeytinyağı
- 4 diş sarmısak (dövülmüş)
- Tuz
- Karabiber
- 2 çay kaşığı hardal
Yapılışı:
Tüm malzemeyi çukur kaba koyunuz. 2-4 dakika çırparak karıştırınız. Salataların üzerine ya da balık ızgara üzerine dökerek yiyiniz.
Alıntıdır.
Malzemeler
250 gr yoğurt
- 1/4 çay bardağı sirke
- 1/4 çay bardağı limon suyu
- 1/4 çay bardağı zeytinyağı
- 4 diş sarmısak (dövülmüş)
- Tuz
- Karabiber
- 2 çay kaşığı hardal
Yapılışı:
Tüm malzemeyi çukur kaba koyunuz. 2-4 dakika çırparak karıştırınız. Salataların üzerine ya da balık ızgara üzerine dökerek yiyiniz.
Alıntıdır.