Neler yeni

Düğün İçin Mekan Seçimi

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Düğün için mekan seçimi

Düğün mekanına karar verirken öncelikle davetli sayınızı ve nasıl bir düğün istediğinizi belirleyin.

Siz içinde rahat hissedeceğiniz, sizi yansıtan düğün tarzını tercih etmelisiniz. Düğün mekanınızı seçerken sizin kadar ailelerinde rahat edebileceği yerleri tercih etmeniz, düğününüze daha da keyif katacaktır. Düğünün nerede ve nasıl olacağı hem eşinizle hem ailenizle karar vereceğiniz bir konu.

Mekan kararını etkileyecek en önemli unsurlardan birisi ise bütçeniz. Öncelikle gösterişli bir düğünden çok, sıcak bir ortamda, sevdiklerinizle beraber olmanın aslında en ideali olduğunu unutmayın.

Masa düzenlerine davetli sayısından biraz daha fazlasının geleceğini düşünerek hazırlatın.

Açık havada ya da havuz başında düğün yapmak istiyorsanız, mekan seçimi daha da önem kazanır. Çünkü açık havada sıcaklık değişimi, ışıklandırma ve dekorasyon konularında farklı ihtiyaçlar belirecektir.

Mekan için anlaşırken catering hizmeti, müzik ve dekorasyonun fiyata dahil olup olmadığını mutlaka öğrenin.

Mekandaki havalandırmanın nasıl olduğu da dikkat etmeniz gereken bir diğer konu. Mekanı masalı düzeniyle de önceden mutlaka görün.


.Alıntıdır.
 

tragın

Yeni Üye
Katılım
23 Mar 2017
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#2
Konya düğün salonları içerisinde hizmet vermekte olan Elegant Düğün Sarayı bu konuda uzman ekibi ve yılların birikimi, tecrübesi ile hizmet vermektedir.
Konya düğün salonu denildiğinde akla gelen ve tavsiye edilen bir firma olduğunu göstermiştir. İstekleriniz ve memnun olmanız için gerekli tüm bilgi ve donanıma sahiptir.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×