Neler yeni

ETKİLİ EBEVEYN-KAHRAMAN ÇOCUK SEMİNERİMİZ

Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
5
Beğeniler
0
#1
“ETKİLİ EBEVEYN-KAHRAMAN ÇOCUK" SEMİNERİ
27 AĞUSTOS PAZARTESİ (19:00-21:00 ARASI TOPLAM 2 SAAT)

Seminerin Amacı:
İnsanlar yaşam boyu farklı kimlikleri ve rolleri ile yaşarlar. Bu roller arasında belki de en çok özenle geliştirilmesi gereken “Anne ve baba kimliği”dir.
Çünkü biz insanlar, yaşamımızı %90 oranında bilinçaltının etkisiyle sürdürürüz. Bilinçaltında ki olumlu alt yapı daha mutlu, başarılı ve doyumlu bireyler olarak yaşamımızı sürdürmede etkili olmaktadır. Bilinçaltının % 80 i, 6 yaşına kadar oluşmakta, 12 yaşına kadar tamamlanmaktadır. Ayrıca, bu yaş grubu çocuklar gelişimlerini anne-baba ve çevreyi modelleyerek sağlarlar.

Bu Seminerde; ebeveynlerin çocuklarının bilinçaltı oluşumunda ne kadar etkili olduklarının farkındalığının sağlanması ve geleceğin kahraman çocuğunun yaratılması için ebeveynlerin etkili yaklaşımlar konusunda bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Seminerin İçeriği:
Bilinç altı nedir? - Bilinç altı oluşumu ve süreci - Beyin sistemleri ve beyin kapasitesi - Bilinç altı süreci ve etkili anne baba yaklaşımı - İnsan yapısının temel dört boyutu - Etkili ebeveyn kahraman çocuk ilişkisi

Eğitim Uzmanı: E.Işık Özdoğru /Erickson Profesyonel Koç/NLP Uzmanı
Seminere Yatırımınız : Kişi Başı 30.-TL.+ KDV

*Belirtilen eğitim takvimimiz genel katılıma açık eğitimlerimiz olup kurumunuza özel eğitimler oluşturabiliriz. Firmanız/ Şirketiniz hangi şehirde olursa olsun, profesyonel uzmanlarımız ile şehrinize gelerek firmanızda tüm eğitimlerimizi verebilmekteyiz. Diğer eğitimlerimiz hakkında bilgi edinmek için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.

Detaylı bilgi ve kayıt için iletişim: 0232 463 80 53 - 0532 157 81 13

Picco Danışmanlık İzmir Merkez Ofis:
Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:32 Hisar Apt. K:5 D:9 (Halkbankası yanı) Alsancak Picco Danışmanlık, izmir eğitim, izmir kişisel gelişim, izmir danışmanlık, kurumu, firması, şirketi, izmir kişisel gelişim Picco Danismanlik | Facebook
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×