Neler yeni

Gerçeğe Çağrı

Katılım
24 Şub 2012
Mesajlar
31
Beğeniler
0
#1


Vizyon Tarihi :10 Ağustos 2012
Yönetmen :Len Wiseman
Tür :Bilim Kurgu, Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera
Senaryo :Kurt Wimmer, James Vanderbilt, Mark Bomback
Yapımcı :Neal H. Moritz, Toby Jaffe, Ric Kidney
Görüntü Yön. :Paul Cameron
Yapım :2012 - ABD
Oyuncular :Kate Beckinsale, Colin Farrell, Jessica Biel, Ethan Hawke, Bill Nighy, John Cho, Bryan Cranston, Currie Graham, Steve Byers, Morgane Slemp, Phi Huynh, Kaitlyn Wong, Gregoire Akcelrod, Mark Baldesarra, Mika Emme, Brooks Darnel, Despina Lossifidis, Stephen Macdonald, Dan Cristofori, Bokeem Woodbine, Mishael Morgan, Joe Vercillo, Johnny Larocque, Michael Therriault


Filmin Özeti

Filmde, düşleri gerçek anılara dönüştüren Recall isimli bir şirketten hizmet alan Douglas Quaid isimli bir adamın merkezinde yaşananları izliyoruz. Quaid, güzel bir karısı olan sıradan bir fabrika işçisidir ve Rekall şirketinin sunduğu bu olanaktan yararlanarak sıkıcı hayatından uzaklaşmak ister.

Kendisine bir süper ajanın anıları yüklenen Quaid için işler hiç de yolunda gitmez ve kendisini bir anda av durumunda buluverir. Yönetici Cohaagen tarafından kontrol edilen silahlı güçler tarafından aranmaya başlayan Quaid, bir özgürlük savaşçısıyla birlik olarak yeraltı direnişinin liderini bulup Cohaagen'i durdurmaya çalışır.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×