Neler yeni

İnsan Tanıma Sanatı Seminerimize Bekliyoruz

Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
5
Beğeniler
0
#1
İNSAN TANIMA SANATI SEMİNERİMİZ
13 AĞUSTOS PAZARTESİ 19:00-21:30 ARASI TOPLAM 2,5 SAAT

“Bu çok özel stand up tadındaki seminerimizde hem çok eğlenecek hem de çok yeni bilgiler edineceksiniz.”

Özel ve iş yaşantısında başarılı ve mutlu olabilmek için ilk adım; kişinin kendisini derinlemesine tanıması ve kişiliği hakkında detaylı bilgi sahibi olmasıdır. Bu seminer, kişinin kendisinin güçlü yönlerini keşfetmesini ve zayıf yönlerini fark etmesini sağlayacaktır. Kişinin kendi güçlü ve zayıf yönlerini bilmesi kadar önemli olan başka bir konu ise çocuklarımızın kariyer planlarını yaparken onların hangi kişilik tipine girdiğini öğrenmek önemli bir bilimsel araştırma metodudur. Seminer sonunda kendimizin, ailemizin ve çocuklarımızın hangi kişilik tipine girdiğini ve o kişilik tipinin özelliklerini öğrenme ve anlama imkanınız olacaktır.

Seminere Yatırımınız : Kişi Başı 30.-TL. +KDV


*Belirtilen eğitim takvimimiz genel katılıma açık eğitimlerimiz olup kurumunuza özel eğitimler oluşturabiliriz. Firmanız/ Şirketiniz hangi şehirde olursa olsun, profesyonel uzmanlarımız ile şehrinize gelerek firmanızda tüm eğitimlerimizi verebilmekteyiz. Diğer eğitimlerimiz hakkında bilgi edinmek için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.

Detaylı bilgi ve kayıt için iletişim: 0232 463 80 53 - 0532 157 81 13

Picco Danışmanlık İzmir Merkez Ofis:
Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:32 Hisar Apt. K:5 D:9 (Halkbankası yanı) Alsancak Picco Danışmanlık, izmir eğitim, izmir kişisel gelişim, izmir danışmanlık, kurumu, firması, şirketi, izmir kişisel gelişim Picco Danismanlik | Facebook
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×