Neler yeni

Red Bull Flying Bach

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Red Bull Flying Bach

25 Kasım - 30 Kasım
İstanbul , İzmir , Ankara

Farklılıklar birleşiyor. Klasik ve breakdans, eski ve yeni dünya bir araya geliyor.

Bach ve Breakdans uyumlu değil mi? Bunun böyle olmadığını dört kez breakdans dünya şampiyonu olan Flying Steps grubu ve opera direktörü Christoph Hagel büyüleyici Red Bull Flying Bach performansları ile ispatlıyor. Berlin Neue Nationalgaleri’deki dünya prömiyerinden ve ECHO Classics 2010 Özel Ödülü’nden sonra en iyiler sınıfındaki bu gösteri şimdi de Avrupa turnesine çıkıyor. Bu turnede Bach’ın “Well-Tempered Clavier” eserini kendi yorumlarıyla sergileyip klasik müzik dünyasını tersine çevirecekler, klasik ve şehir kültürü arasındaki sınırları yok edecekler. Adım adım… Piyano, klavsen ve elektronik ritimlerle… Breakdanstaki Headspin (kafa üstünde dönüş), Power Move (güç gerektiren hareketler) ve Freeze (donma) hareketleriyle… Görsellerle… 70 dakika içerisinde kendilerine özgü bir aşk hikayesi ile…

İşte basının söyledikleri:

Berliner Morgenpost gazetesi:
“Berlin’in şu andaki en iyi gösterisi. Red Bull Flying Bach yüzde yüz son moda ve kendine özgü bir gösteri. Seyirciler iki farklı kutbu kucaklayan bu sanat çalışmasını çok beğenmiş hatta büyülenmiş görünüyorlar.”

ARD:
”Eşsiz bir gösteri … dakikalarca kafa üstü dönüşler, hatasız grup koreografisi, muhteşem atlayışlar ve tamamı klasik müziği eşliğinde.”

New York Times:
”Şu ana kadar bilet alamayan herkes Red Bull Flying Bach’ın turneye çıkmasını ümit etmeli.”


Program:
İstanbul: Haliç Kongre Merkezi, 25-26 Kasım 2011
İzmir: Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, 28 Kasım 2011
Ankara: ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi, 30 Kasım 2011
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×