Neler yeni

Santral İstanbul Çocuk ve Genç Kış Atölyeleri

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Santral İstanbul Çocuk ve Genç Kış Atölyeleri

29 Ekim - 15 Ocak
İstanbul

Çocuklar, gençler ve aileler santralistanbul’da her zaman yeni bir şeyler bulur. Bu Sonbahar/Kış döneminde de çocuklarınız için ve çocuklarınızla birlikte hafta sonlarınızı tasarlayın.

santralatölye, keyifli ve kaliteli zaman geçirme olanakları arayan çocukları, gençleri ve aileleri Sonbahar/Kış programı ile hafta sonlarını değerlendirmeye davet ediyor.

Çocuklar için yeni keşifler ve deneyimler, gençler için ilham alacakları, heyecanlanacakları, ufuklarını genişletecekleri, sosyalleşecekleri, birikim sağlayacakları 31 ayrı başlıkta 70’in üzerinde bilim, sanat, teknoloji temalı atölye önerileri var. Bu dönem atölyelere yeni bir başlık eklendi: Ekoloji. Günlük yaşamla, enerji ile güçlü bağlantısı olan bu temanın çocuklar için soyut bir konu olmaktan çıkarılarak onlar için erken yaşlardan itibaren bir yaşam biçimi haline dönüşmesinde ilk adımlarını atacakları atölyeleri yer alıyor programda. Çocukları ile birlikte bu sürece katılmak isteyen aileleri de düşünüldü. Bahar döneminde sürpriz etkinlikle ekoloji bir festivale dönüşecek.

“Aile Atölyelerimiz” diğer başlıklarda da devam ediyor. Ailelerin, hafta sonlarında çocukları ile birlikte katılacakları özel aktiviteler arayanlar için santralistanbul çekici, yenilikçi deneyimler ile ailelere bir yandan çocuklarını keşfetme, diğer yandan birlikte öğrenme, eğlenme, paylaşma, üretme fırsatı sağlıyor.

Merakınızı, heyecanınızı besleyen, birikimlerinizi, paylaşımlarınızı arttıran etkinlikler ve atölyeler ile santralistanbul, bir kültür, sanat, bilim ve eğlence mekanı olarak Sonbahar/Kış döneminde de sizleri bekliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×