Neler yeni

Sunumu Düzenlemek

Emel Hoca

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eki 2011
Mesajlar
2,986
Beğeniler
6
#1
Sunumu Düzenlemek

7. Program, sunumunuzun ihtiyacınıza göre farklı şekillerde görüntülenmesine olanak tanımaktadır. Bu seçenekler "Görünüm" menusu altında yer alırlar. Ayrıca pencerenin sol alt kısmında, slaytların görüntülenmesi ile ilgili seçenekler de bulunmaktadır. "Slayt Sıralayıcısı Görünümü" seçilirse, tüm slayt sayfaları bir arada ekrana yansır. "Slayt Gösterisinde ise, sayfalar otomatik olarak arka arkaya ekrana gelmeye başlarlar.

Sayfanın en altındaki "Not eklemek için tıklayın" yazılı kutucuk, sunum esnasında görüntülenmeyecek olan notlar için ayrılmıştır. Bu notlar, örneğin sunumu hazırlayan kişinin konuyla ilgili kendi notları olabilir. Eğer sunum yaparken hatırlamanız gereken bazı detaylar varsa, bu detayları küçük birer not şeklinde bahsettiğimiz alana yazabilirsiniz.

8- Görsel olarak başarılı bir sunum hazırlayabilmek amacıyla, programın sunduğu farklı düzenlerden yardım alabilirsiniz. Düzen alternatiflerine göz atmak istiyorsanız, "Biçim" menüsünden "Slayt Düzeni" satırına tıklamanız yeterli olacaktır. Böylece sağ bölümde tüm düzenleri görebileceksiniz.

9- Sunum sayfalarının arka planında kullanacağınız renkleri belirlemek için "Tasarım / Renk Düzenleri" yolunu takip etmelisiniz. PowerPoint penceresinin sağ bölümünde, kullanılabilecek farklı renk temaları listelenir.


Alıntı
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×