Neler yeni

Yaşa Göre Cilt Bakımı

Katılım
14 Eki 2011
Mesajlar
1,932
Beğeniler
5
#1
Yaşa göre cilt bakımı


20’li yaşlarda

Bu yaşların problemi olan akne, sivilce, yağlanma ve siyah noktadır. Gerekli bakımı gösterirseniz yüzünüzde iz kalmamasını önleyebilirsiniz. Asla sıkmayın, ve temiz tutun.
Bakım yaparken öncelikle temizleyin arkasından tonik kullanın v son olarak nemlendiricinizi sürün.
Cildinizde ki problem ileri derecedeyse bir cilt uzmanına danışmakta fayda var.

30’lu yaşlar

Cilt yavaş yavaş yaşlanıyor. Bu yaşlarda yaşlanma karşıtı uygulamaları kullanmanız cildiniz için iyi netice verecektir. Ancak bir uzmana danışarak iyi bir nemlendirici kullanılmalıdır. Her yaşta olduğu gibi bu yaşta da temizlik çok önemlidir. Ayrıca maskede uygulayabilirsiniz. Her zaman güneşten cildi korumalısınız ve faktörlü güneş kremleri kullanmalısınız.

40’lı yaşlar

Artık korumanın yanı sıra onarıcıda gerekli.Yaş ilerledikçe kuruyan cilt daha yoğun bir nemlendiriciye ihtiyaç duyacaktır. Eğer sigara, alkol gibi alışkanlıklarınız varsa cildiniz daha çabuk yıpranacaktır.İyi bir uyku cilt için önemli faktördür. Kullandığınız rutin bakımın yanı sıra, maske ve serum takviyesi cildinize fayda edecektir.

50’li yaşlar

Yaşla birlikte cildinizde meydana gelen sarkma, lekelenme gibi olumsuz durumların normal olduğunu göz önüne alıp moralinizi bozmamanız gerek. Cilde kaybettiği yapı taşlarını yeniden sağlayacak ürünleri seçmelisiniz. Ayrıca beslenmenize dikkat edip,bol bol su içmelisiniz.

Alıntı
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×