Neler yeni

sınıfımda kamera var, ne yapayım?

Katılım
22 Kas 2013
Mesajlar
2
Beğeniler
1
#1
arkadaşlar merhaba. şahsa ait yönetilen özel bir kolejde öğretmenlik yapıyorum. kurum sahibi sürekli okulda. bizim katlara pek çıkmaz ama her yerde kamera var. öğretmenler odasında bile. durup durup bizlere ben kameeradan baktım öğrenciler neden serbest oynuyordu gibi söylemlerde bulunuyor. okulöncesi eğitiminden pek bilgisi yok. sürekli ders anlatalım istiyor. izah etmeye çalışıyorsunuz anlatamıyorsunuz kabul etmiyor. kameralar bizi geriyor. rahat değiliz. ara koridorlarda bile var. karış karış kamera. ğretmenler odasında olmasının mantığını hiçbirimiz anlayamadık. fotokopi makinasının tepesinde bile kamera. bize fotokopi çekmeyin bile diyor. arkadaşlar ben özlük haklarımın çiğnendiğini düşünüyorum. haklarımı nereden nasıl ararım. beni konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirsin. bir de bu bayanın milli eğitimde yakın tanıdıkları var. bu durum hakkımızı aramamıza engel teşkil edebilir mi? yasak olmasına rağmen buna göz yuman milli eğitim görevlileri olabilir mi? hepinize çok teşekkürler.
 

Emine Hoca

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eki 2011
Mesajlar
1,213
Beğeniler
3
#2
Öncelikle idarecinize bu durumun yasal olmadığını, kameranın sınıf içinde, öğretmenler odasında bulunmasının sizi rahatsız ettiğiini ve çalışmanızı olumsuz etkilediğini açıkça, tartışmadan uygun bir üslupla ifade edin. sonuç alamzsanız ilçe milli eğitime dilekçe yazabilir ve haklarınızı arayabilirsiniz.
 
Katılım
22 Kas 2013
Mesajlar
2
Beğeniler
1
#3
peki sonuç alma ihtimalim nedir. sonuçta kurumun çalışan elemanıyım. bu açıdan değerlendirirsek boşa atılacak kurşunum yok. adımın gizli kalmasını talep edebilirmiyim?
 

_simurg_

Yeni Üye
Katılım
4 May 2013
Mesajlar
1
Beğeniler
1
#4
meb de internetten girebileceğiniz açık kapı diye dilekçeyle başvurabileceğiniz bir hizmet var.konuyu yazıp bu konuyla ilgili yasal durumlar ve haklarınız hakkında bilgi edinebilirsiniz. Size cevap yazıyorlar.
 

mervescl

Yeni Üye
Katılım
18 Nis 2016
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#5
Onun milli eğitimde tanıdıkları olması sizin hakkınızı aramanıza engel olmamalı. Hakkınızı arayın ilgili kurumlara iletin.
 

bakemono

Yeni Üye
Katılım
18 Nis 2016
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#7
Öncelikle idarecinize bu durumun yasal olmadığını, kameranın sınıf içinde, öğretmenler odasında bulunmasının sizi rahatsız ettiğiini ve çalışmanızı olumsuz etkilediğini açıkça, tartışmadan uygun bir üslupla ifade edin. sonuç alamzsanız ilçe milli eğitime dilekçe yazabilir ve haklarınızı arayabilirsiniz. Yöneticinin dediği şekilde yaparsanız hiçbir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×