Neler yeni

Arama sonuçlarınız

  1. G

    Hayırlı Bayramlarrr:)

    TUM ISLAM ALEMININ BAYRAMINI KUTLR HAYIRLARA VESILE OLMASINI DILERIM SEKER TADINDA BAYRM GCRMENIZ DILEGYLE...HAYIRLI BAYRAMLARR:))
  2. G

    duvar resımlerımm

    hem cızdım hem boyadım nasıl olmuss?
  3. G

    SIDDET EGILIMI

    Sinifima ki cocuklardan bitanesi herseyi siddet yoluyla yapiyor.sevmeyi kizmayi vs. Bna bile ders anlatirken gulumseyerek vuruyorr kizdigi icin ve ya istemedigi birsey olmadigi haldee.uyarip konustugumda da soz veriyor yapmicam fln diyor ama gene aynii.sizce nasildavranabilirim..
  4. G

    YARDIM İSTİYORUMMM

    ARKADASLAR COCUKLAR COK CABUK SIKILIYORLAR YAPTIRCAK BISEY BULAMIYORUM PLANI UYGULUYORUM AMA COCUKLARA YETMIYOR NAPABILIRIMM?
  5. G

    YENI DONEM

    ARKADASLAR YENI OGRENCILERIMDEN BIRI BANA COK UZAK.NE KADAR YAKIN DAVRANIRSAM ILGI GOSTERIRSEM KADAR BURUN KIVIRIYORR.BANA NAZ YAPTIGINI HISSEDIYORUMMM NASIL DAVRANMALIYIM SIZCEEE??
  6. G

    3 4 YAŞ ÖĞRETMENLERİİ

    YENI KONU ACAYIM DEDIMMM...:) BUTUN 3 4 YAŞ ÖĞRETMENLERININ DUSUNCELERINI ALMAK ISTIYORUMM PAYLAŞMAK İSTEYENLERRRİİİ BEKLIYORUMMM:)
  7. G

    3 YIL SONRA DURUMUMUZ

    BU YENI SISTEMLE 3 YIL SONRA KI DURUMUMUZU TAHMIN EDEBILEN VAR MII?
  8. G

    DIŞ DUVAR SUSUNE IHTIYACIM VAR?

    KRESIN DIS DUVARLARINI SUSLEMEK IZTIYORUM.DEGISIK VE GUZEL CIZIMI KOLAY SUSLERE IHTIYACIM VAR YARDIMCI OLABILECEK OLAN VAR MI?
  9. G

    :)sınıfında 3 4 yasında olan bır ogretmen:)

    ben 3 4 yas grubu ıle calışıyorumm.dısarıda cok otorıter sert ve agır oldugumu soyleyen herkes sınıfıma geldıklerınde bnı hıc tanımadıklarını soyluyorlar.cocuklarımın sevıyesınde cocuklarım gıbı neselı cıvıl cıvıl bazen cocukları gza getırıp yaramazlık yaptıran :027:bzen dınlendıren bezen...
  10. G

    yalan konuşuyor:(

    öğrencimin son zamanlarda ısrarla yalan konustuğunu farkettim.daha ilk yılım ve nasıl bir tepki göstermelıyım bılmıyorumm.aslındacok sıcak ve sevecen davranıyorum korktugu ıcın konustugunu dusunmuyorum ne yapabilirim nasıl engelleyebılırım tecrübeli öğretmenlerimmm?:confused:
  11. G

    plan tarihi önemli mi?

    plan uygulamasında gecen yıl kı planı uygulayabılır mıyız yoksa yılına gore mı plan uygulamalıyızz yardım edın lutfeen:032::032:
×