Neler yeni

4+4+4 EHayır Diyor iseniz İzmir'de Toplanıyoruz

Katılım
13 Eki 2011
Mesajlar
994
Beğeniler
3
#1
AYDINLIK YARINLAR İÇİN 4+4+4 YASASINA RAZI DEĞİLİZ.
CUMHURİYET MEYDANI

İzmirli anneler olarak çocuklarımızın geleceği için 15 Mart Perşembe akşamı saat18.30’da ve 16 Mart Cuma akşamı saat 18:30’da Gündoğdu meydanında oturma eylemine ve 18 Mart Pazar günü saat 16:30’da Cumhuriyet Meydanının sahil kesiminden Gündoğdu meydanına kadar tüm İZMİR halkını emzik ve yakalarla yürüyüşe davet ediyoruz.

Sadece okula başlayacak olan çocukları olanları değil, torunlarımızı ve onların torunlarını düşünerek duyarlı tüm vatandaşlarımızın yanımızda yer almasını bekliyoruz. Daha önce N.Ç olayında yine tepkilerimizi dile getirmiştik.Bu defa değiştirilen Milli Eğitim Yasasının ülkemizin gerçeklerine uygun, uzmanların fikri ve görüşü alınarak oluşturulması gerektiğini savunuyor ve 11.03.2012 -Pazar günü değiştirilen Milli Eğitim Yasasını desteklemiyoruz.

Bizler; “ Çocuklarımızın siyaset malzemesi yapılarak, onların hayatını etkileyecek kararların, hiçbir bilimsel temeli olmayan bir anlayışla çocuklarımıza dayatılmasına karşıyız. Bu yasa ile çocuklarımız hayatı tanımadan meslek seçmeye zorlanıyorlar. Bilimsel verilere dayanmayan, siyasi amaçlarla hazırlanan MİLLİ EĞİTİM yasasını red ediyoruz. Çocuklarımızın geleceğini istiyoruz. Biz İzmirli anneler grubu olarak diyoruz ki : MİLLİ EĞİTİM YASASI İLE KARARTILMAK İSTENEN GELECEĞİMİZ İÇİN BİZE KATILIN, GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM”
İLGİLİ LİNK :AYDINLIK YARINLAR İÇİN 4+4+4 YASASINA RAZI DEĞİLİZ. | Facebook

BU YASA İLE MESLEK SEÇME YAŞI 10 A İNİYOR
ÇIRAKLIK YAŞI 14 TEN 11 E DÜŞÜYOR
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM İLE İLGİLİ HİÇBİR MADDE VE ZORUNLULUK YOK
OKULA BAŞLAMA YAŞI ALT SINIR 60 ÜST SINIR 72 AY BU DA DEMEK OLUYOR Kİ OKUL SEÇENEĞİ VELİ DE İSTER ANASINIFINA İSTER 1.SINIFA
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×