Bu bebek mamasını, içine ayrı bir yerde pişirdiğiniz yulaf ezmesini ya da pirinci katarakta çeşitlendirebilirsiniz.
malzemeler
•1 çay bardağı rendelenmiş balkabağı
•2 adet kuru kayısı
•1 çorba kaşığı kuru üzüm
•1 çay kaşığı öğütülmüş ceviz
•1,5 çay bardağı su
bebek mamamızın yapılışı
Rendelenmiş balkabağını,üzümü ve doğranmış kuru kayısıları bir tencereye koyup üzerine suyu ilave edin.Kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin.Piştikten sonra blendırdan geçirerek cevizi ilave edin.Afiyet olsun
yulaf ezmesini robottan iyice çek.bir su bardağı soğuk suya iki tepeleme yemek kaşığı yulaf ezmesini kat. karıştır 2-3 dakika kaynat bu kadaaaar yulaf ezmesi hazır. içine diğerlerini karıştıracaksın.
malzemeler
•1 çay bardağı rendelenmiş balkabağı
•2 adet kuru kayısı
•1 çorba kaşığı kuru üzüm
•1 çay kaşığı öğütülmüş ceviz
•1,5 çay bardağı su
bebek mamamızın yapılışı
Rendelenmiş balkabağını,üzümü ve doğranmış kuru kayısıları bir tencereye koyup üzerine suyu ilave edin.Kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin.Piştikten sonra blendırdan geçirerek cevizi ilave edin.Afiyet olsun
yulaf ezmesini robottan iyice çek.bir su bardağı soğuk suya iki tepeleme yemek kaşığı yulaf ezmesini kat. karıştır 2-3 dakika kaynat bu kadaaaar yulaf ezmesi hazır. içine diğerlerini karıştıracaksın.