Cemile Öğretmen Kayıtlı Üye 31 Ocak 2012 #1 4 yaşındaki yeğenimin yaptığı deniz Sulu boya ile parmak baskısı yaptı, hazır peçeteyi denizin üzerine yapıştırdı.
4 yaşındaki yeğenimin yaptığı deniz Sulu boya ile parmak baskısı yaptı, hazır peçeteyi denizin üzerine yapıştırdı.
Cemile Öğretmen Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #3 Emel ÖZDEMİR' Alıntı: Üstteki resim kime ait? :005: Genişletmek için tıkla ... Yeğenime ait. İş başında
Emel ÖZDEMİR' Alıntı: Üstteki resim kime ait? :005: Genişletmek için tıkla ... Yeğenime ait. İş başında
Emel Hoca Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #4 Cemile ÖZTÜRK' Alıntı: Yeğenime ait. İş başında Genişletmek için tıkla ... Peçeteyi kardetmiştim Cemile öğretmenim.
Cemile ÖZTÜRK' Alıntı: Yeğenime ait. İş başında Genişletmek için tıkla ... Peçeteyi kardetmiştim Cemile öğretmenim.
Cemile Öğretmen Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #5 Emel ÖZDEMİR' Alıntı: Peçeteyi kardetmiştim Cemile öğretmenim. Genişletmek için tıkla ... Komple fotoğrafı algıladım Peçete evde vardı, hazırcılık yapıverdik
Emel ÖZDEMİR' Alıntı: Peçeteyi kardetmiştim Cemile öğretmenim. Genişletmek için tıkla ... Komple fotoğrafı algıladım Peçete evde vardı, hazırcılık yapıverdik