Neler yeni

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası

16 Kasım - 14 Mayıs
İstanbul

BİFO KLASİK KART SAHİPLERİNE ÖNCELİKLİ SATIŞ
24–29 Eylül 2011 (% 20 indirimli)
BİLETİX Perakende Satış Noktaları
BİLETİX Çağrı Merkezi (0216 556 98 00)
Caddebostan Kültür Merkezi Gişeleri (saat 10.00–18.00 arası)
Bu süre içinde sadece seri bilet satışı yapılacak, konserlere tek bilet satılmayacaktır.

Kartınızla BİFO’nun Lütfi Kırdar’daki 11 veya CKM’deki 5 konserine seri bilet alabilirsiniz. Ayrıca Borusan Quartet’in Süreyya Operası’ndaki 3 sezon konserine de öncelikli ve %20 indirimli bilet alma hakkına sahipsiniz. 65 yaş üstü, emekli, öğrenci ve öğretim üyesi indirimi buna ek olarak %10 oranında uygulanacaktır.

CKM’deki 5 konser için seri bilet alan BİFO Klasik Kart sahipleri, arzu ettikleri takdirde CKM’de tekrarlanmayan 9 Lütfi Kırdar konseri için seri veya iki adetle sınırlı olmak üzere tek bilet alabilirler.

Lütfi Kırdar’da tekrarlanmayan 3 CKM konseri için, salon kapasitesinin sınırlı olması nedeniyle, ayrıca seri bilet satışı yapılamamaktadır. Lütfi Kırdar’da 20 ve 21 Aralık 2011 tarihlerinde gerçekleşecek olan “İki Yıldız, Bir Prömiyer” konserlerinin programları aynı olduğu için seri bilet alacak izleyicilerimizin bu iki geceden birini tercih etmesi gerekmektedir.

BİFO Klasik Kart sahiplerinin ayrıcalık ve öncelikleri mevcut kartlarıyla devam edecektir. Kartınızda koltuk numarası yer almadığı için konsere biletinizle gelmeniz rica olunur.

SİZ DE BİFO KLASİK KART SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ
BİFO Klasik Kart avantajlarından yararlanmak isterseniz, seri biletinizi 1–6 Ekim 2011 tarihleri arasında alabilirsiniz. Bu seri biletle BİFO Klasik Kart almaya hak kazanacaksınız.

Yeni BİFO Klasik Kart sahipleri için seri bilet satışı:
BİLETİX Perakende Satış Noktaları ve BİLETİX Çağrı Merkezi’nde (0216 556 98 00)

Seri bilet aldığınızda, size BİLETİX tarafından bir referans numarası verilecek ve kartınız aldığınız biletlerle birlikte adresinize kurye ile gönderilecektir. Sizden kurye ücreti ve hizmet bedeli talep edilmeyecektir.

BİFO KLASİK KART’IN SAĞLADIĞI ÖNCELİK VE AYRICALIKLAR
- Seri bilet satış döneminde sezon konserlerinde %20 oranında indirim.
- Sezon süresince konser başına iki adet bileti %10 indirimle alma hakkı (8 Ekim 2011 tarihinden sonra alınacak biletler için geçerlidir.)
- BİLETİX tarafından alınacak iletişim bilgileri doğrultusunda, Borusan Kültür Sanat tarafından düzenlenecek tüm etkinliklerden e-posta yoluyla haberdar edilme.
- Borusan Quartet’in Süreyya Operası konserlerinin biletlerinde %20 indirim.
- CKM’de tekrarlanmayan konserler için Bostancı-Lütfi Kırdar arası ücretsiz servis. Servis hizmeti kapasiteyle sınırlıdır.
- Sezon süresince Borusan Müzik Evi’nde gerçekleştirilecek etkinliklerden %10 indirimle yararlanma hakkı.
- BİFO Klasik Kart üyeliği ücretsizdir.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×