Neler yeni

Damatlık

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Damatlık

Modern smokinlerde bu kuşaklar yerini renkli pantolon askılarına da bırakabiliyor. Pantolon askıları damatlıklara şık ve sportif bir hava katarken pantolonu sabirliyip kaymamasını engelliyor. Pontolon askısı damatlığınızın renklerine zıt olmamalıdır. Damatlığınızla kullanacağınız pantolon askısı şık görünümünüze sportif bir hava katacaktır.

Pantolon kemeri, askı ve kuşak gibi ayrı bir hava katarken pantolonunuzun sabitlenip kaymamasını sağlar. Damatlığınızla beraber eğer kemer kullanmak istiyorsanız, ayakkabınızla aynı deriye sahip olmasıyla görünümünüze detay şıklığı katacaktır. Seçeceğiniz kemer rengi damatlığınızda uyumlu olmasıyla beraber, kemer tokası sade ve şık görünmelidir. Abartılı bir tokaya sahip olan kemer damatlığınızın mükemmelliğini bir an da bozabilir.

Kullanmak istediğiniz boyun aksesuarı damatlık ya da smokininizin desen ve kumaşına uygun olmalıdır. Boyun aksesuarınızın kumaşından yapılmış bir cep mendili ya da gelin buketinden bir çiçeği ceketinizin üst cebinde kullanırsanız detay da şıklık yaşarsınız.

Kuşak beden boyunuzu uzun gösterebilir. Kullanacağınız kuşağın pilileri içe doğru olmalıdır. İçe doğru yapılan pilililere gizli bir cep saklanabilir. Ve bu cebte ufak değerli eşyalarınzı, paranızı saklayabilirsiniz.

Yeleğiniz beden ölçülerinize uygun olmalıdır. Damatlığınızın ceketini çıkarmak zorunda kaldığınız halde yelek kullandığınız için şıklığınız yerinde kalacaktır.

Yelek, kuşak, pantolon askısı ve kemer bir arada kullanılmak istendiğinde kötü sonuçlara varılır. Unutmamalısınız ki; her aksesuarın ayrı bir kalite ve tarzı vardır. Birbirlerini yok etmesine izin vermemelisiniz.

.Alıntıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×