Dop Dop Ayı Buyuyunce Ne Olsa ?
Dop Dop Ayı Uyumak icin yatağına gitti . Tamam uyuyacakken aklına amcasınn Sorduğu 'Dop Dop buyuyunce ne olacaksın ? ' Sorusu aklına geldi... Oraya kıvrıldı buraya kıvrıldı duşundu dusundu..
Ve aklınaa Polis geldi . Acaba Polis olsam güvenliği sağlayıp , emniyet kemerlerini bağlamayanları mı uyarsam ?
Yadaaaa yadaaa Pilot olup gökyüzünde kuşlar kadar özgür mü olsam ?
Yadaaaaa öğretmen olup cocuklara okuma yazma öğretsem oları en iyi şekilde eğitsem mi ?
Yadaaa.. Aşçı olup mis gibi pilavlar mercimeklerr ve daha bir sürü leziz yemekler mi yapsam ?
Bahçıvan olup güzel cicekler güzel meyveler sebzeler mi yetiştirsem?
Ya daaaaa cocuklarn cok sevdiği palyaço olup cocukları daima güldürsem mi ?
Evet cocuklar dop dop Düşündü düşündü karar veremedi
Siz ona yardım etmek istermisiniz ? (cocuklar yardım eder ) Teşekkür ederm cocuklar Dop dop ayıya yardımcı olduğunuz iicn o da sizi uunutmadı Ve Palyaçomuzun elindeki Baloncuklardan gönderdi hadi hep beraber oynayalım..
diye bitirdim ben arkadaşlar Cizim boyama hersey bana ait Biraz kötü oldu ama siz daha iyisini yaparsınız
Bu benim Programlama dersimin sınavıydı daha aldığım puanı bilmiyorum bakalım kaç alıcam .İnşallah size faydam dokunur :

Dop Dop Ayı Uyumak icin yatağına gitti . Tamam uyuyacakken aklına amcasınn Sorduğu 'Dop Dop buyuyunce ne olacaksın ? ' Sorusu aklına geldi... Oraya kıvrıldı buraya kıvrıldı duşundu dusundu..

Ve aklınaa Polis geldi . Acaba Polis olsam güvenliği sağlayıp , emniyet kemerlerini bağlamayanları mı uyarsam ?

Yadaaaa yadaaa Pilot olup gökyüzünde kuşlar kadar özgür mü olsam ?

Yadaaaaa öğretmen olup cocuklara okuma yazma öğretsem oları en iyi şekilde eğitsem mi ?

Yadaaa.. Aşçı olup mis gibi pilavlar mercimeklerr ve daha bir sürü leziz yemekler mi yapsam ?

Bahçıvan olup güzel cicekler güzel meyveler sebzeler mi yetiştirsem?

Ya daaaaa cocuklarn cok sevdiği palyaço olup cocukları daima güldürsem mi ?

Evet cocuklar dop dop Düşündü düşündü karar veremedi
diye bitirdim ben arkadaşlar Cizim boyama hersey bana ait Biraz kötü oldu ama siz daha iyisini yaparsınız