Neler yeni

Duman İstanbul Live Konseri 26 Kasım 2011 Cumartesi Saat 22:30'da

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Mekan: İSTANBUL LİVE

Sanatçı: DUMAN

Konser Tarihi: 26 Kasım, 2011 - 22:30

İlk albümleri "Eski Köprünün Altında"yı 1999 yılında çıkartan Duman, daha önce "Mad Madam" adlı grupta beraber sahne alan Kaan Tangöze (vokal/gitar) ve Ari Borakas (bas) ikilisine, Batuhan Mutlugil (gitar) ve Alen Konakoğlu’nun (davul) katılmasıyla kuruldu. İlk albümle beraber özellikle sahne performansına ağırlık veren grup, kısa sürede kendine sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı.



2002 yılının Ekim ayında piyasaya sürülen “Belki Alışman Lazım” adlı ikinci albüm kayıtları, özellikle çıkış parçası "Bu Akşam" ve “Herşeyi Yak” coverıyla, Duman’ın Türkiye çapında tanınan bir rock grubu haline gelmesini sağladı. Türkiye’nin pek çok şehrinde konserler vererek hayranlarıyla buluşan Duman, bu performanslarını yansıtan ve Bostancı Gösteri Merkezi’nde kaydedilen konser albüm ve DVD'si çıkarttı.



2005'in Temmuz ayında piyasaya çıkan 3. albümleri, albüme ismini veren "Seni Kendime Sakladım" ve bir Ari parçası olan "Aman Aman"la büyük beğeni topladı. Bu arada grubun “İstanbul" parçası Fatih Akın'ın İstanbul'un seslerini anlatan "Crossing the Bridge" belgeselinde kendisine yer buldu. Davul ustası Cengiz Baysal ‘ın gruba katılmasıyla yoluna devam eden Duman, sadece Türkiye ile sınırlı olmayıp Avrupa ve Amerika’da da konserler vermeye devam etti. En son albümü 18 Mart 2009 tarihinde SONY MUSIC etiketi ile Duman 1 ve Duman 2 olmak üzere raflardaki yerini aldı. Bu albümdeki eserler de yine dinleyici kitlesinden büyük beğeni alırken hayran kitlesini daha da arttırdı

Fiyat:

Ayakta-30.00 TL
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×