Neler yeni

En İlginç Anneler Günü Hediyeleri

Katılım
29 Nis 2013
Mesajlar
3
Beğeniler
0
#1
//www.hediyeteyze.com/wp-content/uploads/2013/03/anneler-gunu-hediyeleri-427-585x585.jpg

İlginçlik sizin kanınızda var. Karşınızdaki anneniz bile olsa nerede ilginç hediye var siz oradasınız. Ne güzel hayatınıza renk katmakta üstünüze yok. Zaten annenizde sizin gibi eğlenceli ürünlerden hoşlanıyor. Eee gidip klasik hediyeler almak zaten yakışmaz size. Yaklaşan anneler gününde de yapacağınız şey ilginç ürünlerden almak olacak. Zaten bu yüzden buradasınız. Bizde sizin için buradayız. Hadi o zaman hediyelerimizi incelemeye başlayalım artık.

//www.hediyeteyze.com/wp-content/uploads/2013/03/anneler-gunu-hediyeleri-127.jpg

En İlginç Hediyeler


Anneniz için alacağınız fırın eldiveni normal şartlarda alınmaz denilebilecek bir hediye olabilir. Ancak böylesine farklı bir fırın eldiveni tam olarak annenizi mutlu etmeniz üretildi.

//www.hediyeteyze.com/wp-content/uploads/2013/03/anneler-gunu-hediyeleri-227.jpg

Arabadaki benzin limitini gösteren gösterge gibi attığınız paraların limitini gösterecek olan çok kullanışlı ve farklı kumbara annenizi çok mutlu edecek. Hem de anneniz para biriktirirken çok eğlenecek.

//www.hediyeteyze.com/wp-content/uploads/2013/03/anneler-gunu-hediyeleri-328.jpg

Fotoğrafçıların kullandığı filmlere benzeyen ilginç bir peçetelik annenizi çok mutlu edecek ve çok şaşırtacak.

//www.hediyeteyze.com/wp-content/uploads/2013/03/anneler-gunu-hediyeleri-428.jpg

Dünya haritası şeklindeki bu ilginç ve göz kamaştırıcı duvar saati anneniz için alınabilecek en güzel aksesuarlardan biri. Evinizin neresine asarsanız asın orayı bu saat çok güzelleştirecek.



Anneniz için hem saat hem de gizli kasa olan bu duvar saatini alın, anneniz değerli eşyalarını istediği gibi saklasın. Böylesine gizli saklı bir yer hiç kimsenin aklına gelmeyecek bizden söylemesi.


//www.hediyeteyze.com/wp-content/uploads/2013/03/anneler-gunu-hediyeleri-523.jpg
Sakız görünümündeki yapıştırıcılarla annenizi şaşırtmaya hazır olun. Anneniz bütün notları sakız görünümündeki bu çok ilginç yapıştırıcılarla yapıştırsın, kimse annenizin notlarına elleme cesaretini kendinde bulamasın.



Anneniz golf oynamayı seviyorsa, tüm vakitlerini değerlendirmesi için ona ilginç bir golf sahası almaya ne dersiniz?



İlginç bir hediye alma planları yapıyorsanız, annenize güzel bir gece lambası alabilirsiniz. Del tuşu şeklindeki bu çok ilginç gece lambası annenizi çok şaşırtacak. Annenizin yanında gören herkes bu gece lambasının ne olduğunu anlamaya çalışacak. Herkesi şaşkına çevirecek bir hediyeyi almak da anca sizden beklenecek bir hareket zaten.
 
Katılım
29 Nis 2015
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#2
bu tarz ilginç hediyelerin satıldığı bir site biliyorum çok tatlılar emeğinize sağlık. sizce hangisi anneler için daha uygun, bana dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. //www.buldumbuldum.com/hediyesi/anneler_gunu/
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×