Neler yeni

Hursoft Okul Öğrenci Takip Programı

Katılım
3 Tem 2014
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#1
//www.hursoft.net/class/INNOVAEditor/assets/1aaGuvenlikAcigiTurnikeileKapatiliyor0.jpg

Hursoft Biyometrik Yazılım - Turnike Geçiş Sistemleri

Özel ve Devlet Okulları için hazırlanmış, öğretmen ve öğrenci denetimini sağlayan program okulların oldukça işlerine yarayacak bir öğrenci güvenlik sistemi. Bünyesinde barındırdığı, parmak izi ile takip, kısa mesajla bilgilendirme gibi seçenekleri sayesinde tam bir güvenlik kontrolü sağlıyor.

Hursoft Yazılım, tarafından 2012 yılında başarılarına bir yenisini daha ekleyerek parmak izi ile öğrenci takip sistemi ile okullardaki bir güvenlik açığını da ortadan kaldırmıştır.

Program sayesinde okula geç gelen veya erken çıkan öğrenciler tespit edilerek velilerin kısa mesaj yolu ile bilgilendirilmesi sağlanmaktadır. Bu sayede öğrenciler üzerinde tam bir kontrol sağlanıyor ve kaytarmaların önüne geçiliyor. Okullarda yer alan giriş çıkışlara yerleştirilen parmak izi kontrolü ile öğrencinin ya da personelin saniye saniye giriş ve çıkış hareketleri izlenebiliyor. Kat yada sınıf bazında öğrenci yoklamalarının program sayesinde alınması sağlanıyor.

İstenilirse aylık veya haftalık olarak okul giriş çıkışları tablosu alınabiliyor. Bu raporlara velilere teslim edilebiliyor.

Sistemin güzel yönlerinden bir tanesi ise, çıkışı tam denetim altına alınmak isteyen öğrenci, çıkış yapmak için parmak izini okuttuğunda, sistem otomatik olarak mevcut turnikelerin kilitlenmesini sağlamaktadır.

Toplu olarak öğrencilerin hangi günlerde derse gelmedikleri, öğrencilerin % XX oranında derslere katılımlarının olduğu, % XX oranında devamsızlık yaptığı gibi bilgiler anında görülebilir ve çıktı alınabilir. Bu sayede öğrenci genel durumları hakkında, öğretmenlerin daha net yorumlar yapabilmesi sağlanır.

Okul öğrenci takip sistemi istenildiği takdirde kat ya da sınıf bazında takibi yapılabilmekte. Öğrenciler üzerinde bu şekilde bir kontrol sağlanırken, personel öğretmenler ve yöneticiler üzerinde de tam bir denetim sağlanmaktadır.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×