Neler yeni

Jojoba yağı

Katılım
9 Kas 2011
Mesajlar
258
Beğeniler
3
#1
JOJOBA YAĞI :

Saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Saç şekillendirici olarak kullanılabilir.

Göz makyajı da olmak üzere yüzdeki makyajı kolaylıkla ve nazikçe temizler.

Kuru cildi nemlendirirken , yağlı ciltteki yağı dengeler.

Cilde esneklik kazandırarak karın ve bacaktaki çatlakları önler.

Güneşlenme sonrasında kullanılabilir. Ciltteki yanmayı ve dökülmeyi hafifletir. Cildi yumuşatır. Çizgileri ve kırışıklıkları azaltmak için kullanılır. Kuru ciltleri nemlendirir. Akneleri giderir.
Kuru ve kırık saçları besler ve parlaklık verir. Saç şekillendirici olarak kullanılır.
Saçlara friksiyon yöntemi ile ve cilde masaj yapılarak kullanılabilir.Kuru ve kırık saçları besler ve parlaklık verir. Saç şekillendirici olarak kullanılır.
Saçlara friksiyon yöntemi ile ve cilde masaj yapılarak kullanılabilir.

KULLANIMI: Bir miktar jojoba yağı kuru saça sürülür ve büyük dişli bir tarakla yağın saçın her tarafına eşit şekilde dağılması sağlanır.Saç bu şekilde yaklaşık yarım saat bekletilir ve sonra şampuanla yıkanır.Böylece saçlarınız yumuşak ve parlak görünüme sahip olur.Bunu yapmaya vaktiniz yoksa şampuanınızdan daha iyi sonuç almak için kullandığınız şampuana 2 tatlı kaşığı jojoba yağı karıştırabilirsiniz.Saç şekillendirici olarak kullanmak için ,az bir miktar jojoba yağını elinize dökün ve saçınıza eşit şekilde dağıtın. Bunu ıslak yada kuru saça uygulayabilirsiniz.Özellikle dalgalı kuru saçlarda çok iyi sonuç alabilirsiniz.Makyajınızı temizlemek için bir miktar pamuğu jojoba yağı ile ıslatıp makyajlı bölgeye sürünüz.

Nemlendirici olarak kullanmak için kullandığınız nemlendirici kreme iki damla jojoba yağı karıştırılabilir ya da az miktarda jojoba yağını doğrudan cildinize sürebilirsiniz.

alıntı
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×