Neler yeni

KİRALIK ANAOKULU KOMPLE BİNA

EMRE

Yeni Üye
Katılım
27 Haz 2012
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#1
Bina Bursa’nın en güzel semtlerinden biri olan ve Bursa’nın Tarihi Turizminin önde gelen merkezlerinden olan Yeşil Mahallesinde gün boyu güneş ışığı alan ferah bir mekândır.
Bina bulunduğu semtin tarihi dokusuna uygun estetik görünümüyle birlikte, tamamen deprem yönetmeliklerine uygun olarak 2003 tarihinde yapılmış bir binadır.
Okul binası, mimarlar ve mühendisler odasından onaylanmış depreme karşı dayanıklılık raporuyla, elektrik mühendisleri odasından onaylanmış yıldırım tehlikesine karşı korumasıyla, İtfaiye Müdürlüğünden alınmış yangına karşı tedbirlere tam uyumuyla her yönden güvenliği sağlanmış bir binadır.
Bina tamamen dış çevreden bağımsız ve korunaklı geniş bahçesi sayesinde çocuklarımıza oyun imkânı sunmaktadır. Bahçesi doğal çim ve çeşitli çam ağaçlarından oluşan ferah yapısıyla doğal bir ortamdır. Ayrıca bahçesi salıncak ve kaydırak gibi bahçe grubu oyuncakları koymaya uygun durumdadır.
Ayrıca binanın bağımsız bir mutfak ve yemekhanesi mevcuttur.
Binada şu an anaokulu işletilmekte olup temmuz ayı itibari ile boşaltılacaktır.Bina iki bölümden oluşup ikiz villa şeklinde yapılmıştır.600 m2 kullanım alanına sahip binada 170 m2 bahçe, 65 m2 salon vardır. 13 oda, 6 tuvalet, çamaşırhane ve yemekhaneye sahip bina konum itibarı ile muhteşem bir yerdedir.bulunduğu muhitte emsali yoktur.Diğer özellikler ve sormak istediğiniz sorular için arayabilirsiniz..
ŞAHİDİN DEMİR : 0 532 220 60 07
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×