Neler yeni

Nişan Yüzüğü

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Nişan yüzüğü

Alyanslar iki insanın hayatları boyunca en uzun kullandıkları takılardır. Hayatınız boyunca en şık ve anlamlı aksesuarlarınız olacakları ve her bakışta o güzel gününüzü hatırlatacakları için alyanslarınızı içinize sinerek almalısınız.

Geleneklerimize göre yüzükler damadın geline, gelinin damada hediyesi şeklinde karşılıklı olarak alınır. Karar verme aşamasında kafanızın karışacağı şüphesizdir!!!

Kuyumcuların sundukları alternatifler o kadar zengin ve çeşitlidir ki birbirinden güzel alyanslar arasından seçim yapmanız hayli zor olacaktır. Asil ve zarif bir tek taş mı, yoksa modern tasarımlı beyaz altın bir alyans mı? Seçim sizin...Tercihinizi ne yönde yaparsanız yapın, hayatınız boyunca vazgeçilmez bir takınız olacakları için, her zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz, giyim tarzınıza uyan bir seçim yapmanızı öneriyoruz.

Kuyumcuya birbirinizin yüzükleri içerisine isimlerinizi ve nişan tarihinizi yazdırmayı unutmayınız.

Unutmayın alyanslarınız nikahtan sonra sol elinize geçecek ve sonsuza kadar çıkmayacak...

Dilerseniz sağ tarafta yazılı linklerden size faydalı firmalara ulaşabilirsiniz yada soldaki linklerden başka bir bölüme geçebilirsiniz, ya da 'evlilik ajandam' ile hazırlıklarınıza başlayabilirsiniz...

.Alıntıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×