Neler yeni

Sıkıcı Bulmak

Katılım
9 Eki 2014
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#1
Öğrencilerim her çocuk gibi kuralları sevmiyor hep birbirleriyle tartışıyorlar parmak kaldırın diyorum kaldırıp söz vermeden söylüorlar kızınıcada hiç kaldırmıyorlar kaldırmadan söyleyin diyorum o zaman da diğeri ben söylemiştim ,ben söylemyemedim diye ağlıyorlar derste çok bunalıyorlar harbuki ben dersi en eğlenceli şekilde işlemeye çalışıyorum bu durumda ne yapabilirim??:scorn:
 
Katılım
22 Eki 2014
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#2
Ödül ve ceza yöntemini kullanabilirsiniz. Güzel bir kavanoza jelibon koyun ve çocuklara sözümü dinleyene şeker vericem vs gibi şeyler söyleyin. Onları doğruyu yapmaya ödül ile teşfik edin. Ceza ise hiç dinlemeyen bir çocuk her sınıfta olduğu gibi eminim sizde de vardır ve onu Düşünme köşesi adlı bir yerde oturtun ve oyunlara bir süre dahil etmeyin. Diğer çocuklara da '... Arkadaşınız beni dinlemediği için Cezalı beni dinlemezseniz sizde ceza alırsınız gibi şeyler söyleyin. Siz de biliyorsunuz ki çocuklar yetişkinleri kullanırlar. Bu yöntemi kullanarak sınıfta otoriteyi sağlayabilirsiniz bence. :)
 

onuş

Yeni Üye
Katılım
7 Ara 2014
Mesajlar
7
Beğeniler
0
#4
Hocam size kesinlikle katiliyorum ben de iki haftadir ayni yöntemi deniyorum ve çok olumlu sonuçlar aldım
 
Katılım
18 Nis 2016
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#5
Hocam bence yapacağınız etkinliklerde öğrencilerin de fikrini isteyebilirsiniz bu hafta nasıl şeyler yapmak istersiniz gibi böylece sıkılmamış olurlar veya daha önce eğlenerek yaptığı etkinliklere benzer şeyler yapabilirsiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×