yemek yemeyi çok seviyorummmm 


MALZEMELER:
500 gr.küp doğranmış tavuk göğsü yada but kısmından
yarım kilo kültür mantarı,
1 büyül soğan,
2 domates,
4,5 sivri biber,
tuz, karabiber,
sıvı yağ,
Küp doğranmış tavukları 3,4 kaşık sıvı yağda kavurun.Yine küp doğranmış mantarları ekleyin ve suyunu çekene kadar tavukla birlikte kavurun. (mantarları çok küçük doğramayın çünkü pişince küçülüyorlar)Mantarlar suyunu çekip kızarmaya başlayınca küp doğranmış soğanı ekleyin. kavurmaya devam edin...Tohumları temizlenmiş biberleri ekleyin ve 2,3 dakıka kadar daha pişirin...En son küp doğranmış domates ve tuzunu , karabiberini ekleyın. Domatesler eriyene kadar kısık ateşte pişirin...
MALZEMELER:
500 gr.küp doğranmış tavuk göğsü yada but kısmından
yarım kilo kültür mantarı,
1 büyül soğan,
2 domates,
4,5 sivri biber,
tuz, karabiber,
sıvı yağ,
Küp doğranmış tavukları 3,4 kaşık sıvı yağda kavurun.Yine küp doğranmış mantarları ekleyin ve suyunu çekene kadar tavukla birlikte kavurun. (mantarları çok küçük doğramayın çünkü pişince küçülüyorlar)Mantarlar suyunu çekip kızarmaya başlayınca küp doğranmış soğanı ekleyin. kavurmaya devam edin...Tohumları temizlenmiş biberleri ekleyin ve 2,3 dakıka kadar daha pişirin...En son küp doğranmış domates ve tuzunu , karabiberini ekleyın. Domatesler eriyene kadar kısık ateşte pişirin...