Neler yeni

Tema ve Düğün Çiçekleri

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Tema ve düğün çiçekleri

Düğün dekorasyonları düğün töreniniz ve seçtiğiniz tema açısından çok önemlidir. Günün ruhunu ve heyecanını temsil ettiği gibi misafirlerinize de ilerde gerçekten güzel ve anlamlı bir anı teşkil edecektir. En basitinden rast gele düzenlenmişine, resmi ya da gayri resmi, doğru dekorasyon tercihleri düğüne adını koyar.

Öncelikle düğün töreniniz için yansıtmak ya da yaşamak istediğiniz ruh halini ya da havayı kararlaştırmanız gerekir. Daha resmi ve ciddi ya da olağan bir düğün töreni mi istiyorsunuz? Müstakbel eşiniz ve siz, misafirlerinizle birlikte doyasıya eğleneceğiniz, güleceğiniz bir tören mi yoksa aşkınızın romantizmini yansıtan bir tören mi istiyorsunuz?

Her ikiniz de bir araya gelerek, belki de yaşantınızda bir kez yaşayacağınız bu anlamlı ve güzel tören için hobilerinizden tutun sevdiğiniz çiçeklere kadar en ince detayları ve sizin için önemi olan hemen hemen her şeyi gündeme getirmelisiniz.

En sonunda karşılıklı yaptığınız listede bütçeniz, arzularınız ve olasılıklar dahilinde her ikiniz için de en uygun düğün töreni temasına karar vereceksiniz.


.Alıntıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×