Neler yeni

Geçen Anneler Gününde En Çok Satan 50 Anneler Günü Hediyeleri

Katılım
29 Nis 2013
Mesajlar
3
Beğeniler
0
#1
Magic Egg - Sihirli Yumurta
//medya.buldumbuldum.com/magic_egg_sihirli_yumurta_500.jpg

İçinden sevgi fışkıran sihirli yumurta

Magic Egg ile sevginizi farklı bir yolla gösterin. Sihirli Yumurtanın tepesini kırıp biraz suladığınızda birkaç gün sonra size sevgisini yapraklarındaki sihirli yazılar ile gösterecek.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye
//medya.buldumbuldum.com/istiridye_icinde_gercek_inci_kolye_500.jpg

İncitanenizi gerçek incilerle ödüllendirin

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye, istiridye içerisindeki gerçek bir midyenin bağrında yatan çok özel bir inci. Yüzük, küpe ve inci kolyeden oluşan Aşk İncileri Takı Seti ile sevgilinize ona ne kadar değerli olduğunu hissettirin.

Crystal Garden - Büyüyen Kristal
//medya.buldumbuldum.com/crystal_garden_buyuyen_kristal_500.jpg

Gözlerinize inanamayacağınız Feng Shui büyüyen kristal

Bir kristalin, büyümesini ve gelişmesini çıplak gözle görmenizi sağlayacak süper bir buluş. Kavanoz içinde 15 günde büyüyen kristal, renkli LED eşliğinde muhteşem ışık oyunlarıyla 8 farklı mesajı sevdiklerinize iletiyor.

Aşk Dolu Kavanoz
//medya.buldumbuldum.com/ask_dolu_kavanoz_500.jpg

365 güne özgü aşk dolu mesajlar içeren özel kavanoz

1 yıl boyunca her gün için ayrı bir aşk mesajı. 365 adet sevgi mesajı dolu bir kavanoz! Aşk dolu kavanoz ile güne aşk mesajınızla başlayın. Yüksek dozda sevgi içerdiği için günde 1 kez kullanılmalı...

Oscar Ödülü - Oskar Başarı Heykeli Büyük Boy
//medya.buldumbuldum.com/oscar_odulu_oskar_basari_heykeli_buyuk_boy_500.jpg

Tüm sevdiklerinize yılın enleri Oscar larını verin

Artık Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları almayacak, onları tüm sevdiklerinize verebileceksiniz. Bu altın sarısı renkteki özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en odunu, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün!

Renk Değiştiren LED Işıklar
//medya.buldumbuldum.com/renk_degistiren_led_isiklar_500.jpg

Evinizi aydınlatmanın değişik şekilleri

Yumurta ve yıldız şeklindeki Renk Değiştiren LED Işıklar evinizi renklendirmek için geliyor. Kendi kendine yumuşak renk geçişleri ile bulunduğu her ortama huzur getirecek Renk Değiştiren LED Işıklar.

Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_iphone_44s5_kiliflari_500.jpg

iPhone'unuz yalnızca size özel olsun

Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıfları üzerine ister kendi fotoğrafınızı, isterseniz sevdiklerinizin fotoğrafını koyabilir telefonunuzu kişiye özel hale getirebilirsiniz. Kişiye Özel iPhone 4/4S/5 Kılıflarını arkadaşlarınıza da gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz.

130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle
//medya.buldumbuldum.com/130_parca_kisiye_ozel_foto_baskili_puzzle_500.jpg

Hayatınızın parçalarını birleştirin

Dilediğiniz fotoğrafı, resmi, logoyu gönderin, onu 130 parçalık bir yapboza dönüştürelim. 130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı Puzzle’ı kalp şeklindeki kutusu içinde orijinaliyle birlikte sevdiklerinize gönderin, işin içine biraz bulmaca, biraz eğlence katın.

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye
//medya.buldumbuldum.com/istiridye_icinden_cikan_gercek_incili_gumus_kolye_500.jpg

İncitanenize çok özel bir hediye

İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolye ile sevdiklerinize çok kıymetli bir hediye verebilirsiniz. İstiridye İçinden Çıkan Gerçek İncili Gümüş Kolyenin zinciri ve kolye ucu 925 ayar gümüşten üretilmiştir ve şık kadife kutuları ile gönderilmektedir.

LED Reading Glasses - LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü
//medya.buldumbuldum.com/led_reading_glasses_led_isikli_kitap_okuma_gozlugu_500.jpg

Gözlerinizden ışıklar fışkıracak

Gece kitap okumakla ilgili tüm sıkıntıları bir çırpıda yok eden yepyeni bir buluş, LED Reading Glasses ile tanışın. Üstelik LED Işıklı Kitap Okuma Gözlüğünün kullanım alanları sadece kitap okumakla sınırlı değil.

Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_kadife_kalp_kutuda_99_parca_puzzle_500.jpg

Parçaları birleştirince sürprizinizle karşılaşacak

Kişiye Özel Kadife Kalp Kutuda 99 Parça Puzzle kusursuz bir hediye. Dilediğiniz fotoğrafla hazırlanan bu yapbozu parçalı şekilde kırmızı kalp kutusu içinde gönderiyoruz. Yapabileceğiniz sürprizler sınırsız!

Bonsai Ekim Kiti
//medya.buldumbuldum.com/bonsai_ekim_kiti__500.jpg

Masanızda büyüyen bir sanat

Bonsai Ekim Kiti ile bir sanat eserinin oluşumunu adım adım takip ederek kendi bitkinizi ortaya çıkartabileceksiniz. Bonsai Ekim Kitinin Karaçam, Ginkgo veya Erguvan türlerinden birini seçerek kendi masa üstü bitkinizi büyütmeye başlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_fotografli_kalp_masa_saati_500.jpg

Kalpten kalbe giden yol kalp masa saatinden geçer

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati ile sevdiklerinize tık tık atan bir kalp verin. Üzerine ister sevgilinizin, ister eşinizin isterseniz de aile bireylerinizin fotoğrafını koyabileceğiniz Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati çok özel bir hediye olacaktır.

DONAN KUPA
//medya.buldumbuldum.com/donan_kupa_500.jpg

Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!

İşte karşınızda mevsimin hit ürünü… Donan Kupa… Canınız soğuk bir şeyler içmek istediğinde..kola, bira, gazoz... Koyun Buzlu Kupaya ve uzun süre soğuk kalsın. Frosty Ice Tankard Donan Kupa ile buzların eriyip su olması derdi yok, ayrıca uzun süre soğuklunu da koruyacaktır.
Şok İndirim! Donan Kupa 14,9 TL yerine sadece 9,90 TL!
Önemli Not: İndirimli kategorisindeki indirimli ürünler stoklarla sınırlı olup, bu indirimli ürünlerin stokları bittikten sonra satıştan kaldırılacaktır ve bu ürünler tekrar satışa çıkmayacaktır.

Super Clean GYU - Su Gerektirmeyen Anti Bakteriyel Temizlik Jeli
//medya.buldumbuldum.com/super_clean_gyu_su_gerektirmeyen_anti_bakteriyel_temizlik_jeli__500.jpg

İnatçı kirlere dünyada satış rekorları kıran Super Clean ile veda edin

Super Clean GYU elektrik süpürgesi, tel süpürge ve bezin ulaşamadığı kir ve tozu yok eden çok amaçlı temizlik jeliniz. Su Gerektirmeyen Anti Bakteriyel Temizlik Jeli, inatçı kirlerin bir numaralı düşmanı.

Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_film_seridi_urunler_500.jpg

Hayatınız bir film şeridi gibi gözlerinizin önünde olsun

Canım Ailem ve Sevgiliye Özel çeşitleriyle Kişiye Özel Film Şeridi Ürünler çok şık ve anlamlı. Üzerine 3 adet fotoğrafınızı bastırabileceğiniz ve dilediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz bu telefon kılıfları ve kupa bardaklar hem kendiniz hem sevdikleriniz için harika birer hediye.

Nail Art Stamping Kit - Oje Şekillendirici
//medya.buldumbuldum.com/nail_art_stamping_kit_oje_sekillendirici_500.jpg

Göz kamaştırıcı tırnaklar için

Nail Art Stamping Kit ile ojelerinizin üzerine çok sevimli çiçekler, kelebekler yapıp görenleri hayran bırakabilirsiniz. Oje şekillendirici ile evinizde kuaför salonundan çıkmış kadar şık tırnaklara kolayca ulaşmak mümkün.

DUBLÖR YUMURTA ZAMANLAYICI
//medya.buldumbuldum.com/dublor_yumurta_zamanlayici_500.jpg

Yumurtaların da artık dublörü var!

Yumurta pişirmek zor iştir. Suya koyup ısıtmanın neresi zor diyeceksiniz ama istenilen kıvamı tutturmak iyi zamanlama gerektirir. Dublör yumurtamız, diğer yumurtalarla kaba girer, ısıya göre renk değiştirip size doğru zamanı söyler.

Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy - Bayan Oscar Ödülü
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_yazili_buyuk_boy_bayan_oscar_odulu_500.jpg

Oscar ödüllerinde erkek egemenliğine son!

Artık bayanlara da kırmızı halının keyfini çıkartacak. Bayan Oscar Ödülü bayanlara kendilerini çok özel hissedecek. Ömür boyu saklayacakları bu ödül onların başarılarının yeni sembolü.Üzerine kişiye özel yazı da yazabileceğiniz heykelcikler sadece ama sadece bayanlara özel.


100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu
//medya.buldumbuldum.com/100_dilde_seni_seviyorum_kavanozu_500.jpg

Sevdiklerinize 100 dilde Seni Seviyorum deyin!

Annenize, sevgilinize, eşinize ya da dedenize Seni Seviyorum demek istiyorsunuz ama bu yetersiz kalıyorsa o zaman 100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu ile Seni Seviyorum u 100 dilde deyin! Sevdikleriniz 100 dilde Seni Seviyorum kavanozu nuzu aldığında onu gerçekten çok sevdiğinize emin olacak.

Dikişi Makinesi Müzik Kutusu
//medya.buldumbuldum.com/dikisi_makinesi_muzik_kutusu_500.jpg

Paslanmaya yüz tutmuş dikiş makineleri kulakların pasını silecek

Dikişi Makinesi Müzik Kutusu annelerin, anneannelerin kullandığı dikiş makinesi şeklinde bir müzik kutusudur. Dikişi Makinesi Müzik Kutusu sayesinde eviniz de Retro bir hava esecek. O çalarken siz geçmişe gideceksiniz.

Yazılı Ödül Kupası
//medya.buldumbuldum.com/yazili_odul_kupasi_500.jpg

Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası

Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

Kişiye Özel Oval Makyaj Aynası
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_oval_makyaj_aynasi_500.jpg

Ayna ayna söyle bana senden güzel var mı bu dünyada?

Kişiye Özel Oval Makyaj Aynası bayanların severek kullanabileceği çok özel bir aynadır. Üzerine istediğiniz kişinin fotoğrafını bastırabileceğiz Kişiye Özel Oval Makyaj Aynası ile bayanları mutlu etmek artık çok kolay.

Message Chocolate - Mesajlı Çikolatalar
//medya.buldumbuldum.com/message_chocolate_mesajli_cikolatalar_500.jpg

Aşk ve sevgi mesajlarınızı en tatlı şekilde yani çikolatalar ile verin

Sevginizi ve aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz mi kalıyor? O zaman bir de mesajınızı iletmeyi Mesajlı Çikolatalar ile deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz mutluluktan havalara uçacak.

Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_dekoratif_kalpli_ayna_500.jpg

Aynalarda aşkınızı görmeye ne dersiniz?

Seven insan her yerde sevdiğinin yüzünü görür, Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna sayesinde artık ismini de görebilecek. Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna üzerine sevgilinizin veya eşinizin ismini yazdırabilir her baktığınızda aşkınızı alevlendirebilirsiniz.

Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_kirmizi_makyaj_aynasi_500.jpg

Üstünde ismim yazılı olmayan aynaya bakmam diyorsanız

Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası üzerine ister sizin ister sevdiğiniz kişinin ismini yazdırın. Size özel hazırlanmış bu ayna ile kendinize bakarken ne kadar özel olduğunuzu hissedeceksiniz.

'İyi ki Doğdun' Şekerlemeleri
//medya.buldumbuldum.com/iyi_ki_dogdun_sekerlemeleri_500.jpg

Arkadaşlarınız, akrabalarınız, yakınlarınıza Nice Şeker Gibi Seneler...

'İyi ki Doğdun' Şekerlemeleri, tüm yakınlarınıza en güzel doğum günü mesajlarınızı bonbon şekerler ve çikolata kaplı drajelerin paketleri üzerinde iletiyor. Onlara nice şeker gibi seneler dilemek, en güzel bir doğum günü tebriği.

Canım Annem Kavanozu - Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz
//medya.buldumbuldum.com/canim_annem_kavanozu_anneye_365_sevgi_mesaji_dolu_kavanoz_500.jpg

Yılın her günü için annelere iltifatlar içeren kavanoz

Benim annem, güzel annem... Dünyada bizi sadece biz olduğumuz için seven, en zor anlarımızda kurtarıcımız olan, kocaman kalbinde en büyük yeri bize ayıran kimdir desek hep bir ağızdan "Annem" dediğinizi duyar gibiyiz. Hayatınızdaki en özel ve güzel insana bu Anneler Günü'nde ne alacağınıza karar veremiyorsanız, "Benim sevgim parayla ölçülmez, ben daha özel bir şey istiyorum" diyorsanız Canım Annem Kavanozu tam size göre! Anneye 365 Sevgi Mesajı Dolu Kavanoz u alan anneler kendilerini çok şanslı hissedecekler.


Little Black Dress Jewelry Holder - Elbise Şeklinde Takı Organizeri
//medya.buldumbuldum.com/little_black_dress_jewelry_holder_elbise_seklinde_taki_organizeri_500.jpg

En şık takı organizeri

Elbise Şeklinde Takı Organizeri ile hem takılarınız bir arada olacak, hem de kolayca elbise dolabınıza asılabileceksiniz. Little Black Dress Jewelry Holder odanıza şık bir düzen getirecek.

Bokoma Kafa Masaj Aleti
//medya.buldumbuldum.com/bokoma_kafa_masaj_aleti_500.jpg

Bokoma’yı duymayan kaldı mı?

Masaj sevmemek ne mümkün? Bokoma Masaj Aleti masajların en rahatlatıcısı, en iç gıcıklayıcısı.

Gramofon Müzik Kutusu
//medya.buldumbuldum.com/gramofon_muzik_kutusu_500.jpg

Nostaljik ve romantik

Gramofon Müzik Kutusu annenize, sevgilinize, yakın arkadaşlarınıza verebileceğiniz romantik bir hediye. Tüm detayları incelikle tasarlanmış müzik kutusunun çalışma prensibi sizi kendine hayran bırakacak.

Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye
//medya.buldumbuldum.com/pirlanta_melek_kanatli_kalp_kolye_500.jpg

Altın gibi bir kalbi olanlara

Meleklerin iyilikten başka bir şey düşünmediğini herkes bilir, peki ya bu meleğin bir de altın gibi bir kalbi varsa. Pırlanta Melek Kanatlı Kalp Kolye altın kalpli melek sevgiline verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri.

3 Parça Zar Tuzluk ve Biberlik Takımı
//medya.buldumbuldum.com/3_parca_zar_tuzluk_ve_biberlik_takimi_500.jpg

Severler tuzluk biberliği, zar şeklinde ise

Mutfakların vazgeçilmez aksesuarları tuzluk ve biberlik rengarenk 3 Parça Zar Tuzluk ve Biberlik Takımında modern bir yoruma kavuşuyor. Zar Tuzluk ve Biberlik Takımı capcanlı renkleriyle mutfaklara neşe katıyor.


Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri
//medya.buldumbuldum.com/seni_bu_kadar_cok_seviyorum_urunleri_500.jpg

En içten sevgi gösterisi

Siz hala sevginizin ne kadar çok olduğunu göstermek için iki elini yana doğru açanlardan mısınız? Seni Bu Kadar Çok Seviyorum Ürünleri ile artık hem sevginizi somutlaştırabilir hem de en içten yolla gösterebilirsiniz.

Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_en_iyi_anne_kupa_bardak_500.jpg

Benim annem en iyisi diyorsanız…

Herkesin annesi kendisine iyidir, Peki ya sizin anneniz neden en iyisi? Güzel yemekleri için mi? Tatlı dili için mi? Annenizin en iyi 4 özelliğini yazabileceğiniz Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak, annenize verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri.

Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak
//medya.buldumbuldum.com/bugun_cok_guzelsin_kupa_bardak_500.jpg

Moral veren kupa bardak

Gününüzü güzel geçirmenizi sağlayacak Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak karşınızda. Üzerinde isminizin yazılı olduğu bardak ile artık sizden güzeli yok.Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak ile ister çay için ister kahve zaten o moralle ne içerseniz için çok güzel gelecektir.

Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_kartvizitlik_ve_ayna_seti_500.jpg

İsminize özel set ile kim olduğunuzu ortaya koyun

Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Setini kullanırken bir yandan da üzerinde isminizin yazılı olduğu ürünleri kullanarak gururlanabileceksiniz. Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Setini isterseniz sevdiklerinize armağan edip onlarında kendilerini özel hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata (22 Karakter)
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_hazirlanan_sutlu_harf_cikolata_22_karakter_500.jpg

En anlamlı çikolatalar sizinki olsun

İster yeni yıl dileklerinizi ister aşk itiraflarınızı isterseniz de sevdikleriniz için en özel mesajlarınızı kendi istediğiniz gibi çikolatalarla yazmak ister miydiniz? Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata ile istediğiniz yazıyı oluşturup yazabileceksiniz! Üstelik 11 harften ve 2 satırdan yani toplamda 22 harften oluşan bu Kişiye Özel Çikolata ile sevdikleriniz mesajını çok net ve çok lezzetli şekilde alacak...

Shoemaxx - Ayakkabı Organizeri
//medya.buldumbuldum.com/shoemaxx_ayakkabi_organizeri_500.jpg

Yazık değil mi üst üste istiflenen ayakkabılarınıza?

Shoemaxx ile ayakkabılarınız hiç olmadıkları kadar düzenli olacak. Ayakkabı Organizeri sayesinde ayakkabılarınızın deforme olmasını engellerken ayakkabı dolabınızın kapasitesini iki katına çıkaracaksınız.

Amazing Mugs - Sıradışı Kupalar
//medya.buldumbuldum.com/amazing_mugs_siradisi_kupalar_500.jpg

Sıradışı tasarımlı kupa bardaklar

Atın o sıradan ve sıkıcı kupa bardakları bir kenara, artık Amazing Mugs Sıradışı Kupalar sizlerle! Bu şok edici güzellikteki tasarıma sahip Sıradışı Kupalar ile herkes kupanıza hayran kalacak.

Kişiye Özel Çay Bardağı Seti
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_cay_bardagi_seti_500.jpg

Kişiye özel yazılı çay bardağınız olsun ister misiniz?

Üzerinde isim veya kişiye özel mesajınızın yazılı olduğu Kişiye Özel Çay Bardağı Seti ile çay saatleri daha keyifli olacak. İçerisinde 4 tane yazılı bardak bulunan Kişiye Özel Çay Bardağı Seti anneler gününde annenize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri.

Canım Ailem Magnet
//medya.buldumbuldum.com/canim_ailem_magnet_500.jpg

Fotoğraflarınızla hayat bulan, ailenize özel magnetler

Anne-baba-çoluk-çocuk-dede-nine… Maaile çektirdiğiniz fotoğraflarınız bir köşede unutulmasın, sevdikleriniz Canım Ailem Magnet ile buzdolabının üzerinde hep gözünüzün önünde olsun.

Sunny Seat Cat Bed - Sunny Seat Cama Asılan Kedi Yatağı
//medya.buldumbuldum.com/sunny_seat_cat_bed_sunny_seat_cama_asilan_kedi_yatagi_500.jpg

Kedinizin kurulacağı yeni başköşe

Sunny Seat Cat Bed sayesinde bundan böyle kendi yerinizi kedinize kaptırmayacaksınız. Çünkü kedinizin yeni bir favori yeri var: Sunny Seat Cama Asılan Kedi Yatağı.

Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_plak_tasarimli_duvar_saati_500.jpg

İsminize özel plağınız olsun ister misiniz?

Üzerinde isminizin ve hayatınızın özetleyen albüm isminin yazılı olduğu Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati ile kendinizi çok özel hissetmenin vakti geldi. Şık bir plak tasarımına sahip Kişiye Özel Plak Tasarımlı Duvar Saati üzerine yazacaklarımızla tamamen size özel.

Wonder Hanger - Sihirli Dolap Askısı
//medya.buldumbuldum.com/wonder_hanger_sihirli_dolap_askisi_500.jpg

Dolaplarınızda yer açmanın zamanı geldi

Wonder Hanger ile giysi dolaplarınızda bir düzen sağlayabilecek, hayatınıza yeni girenlere bir yer açabileceksiniz. Sihirli Dolap Askısı sayesinde dolaplardaki dağınık görüntülerden eser kalmayacak.

Kişiye Özel 'Mutfağın Sultanı' Mutfak Önlüğü
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_mutfak_onlugu_model_2_500.jpg

Mutfağınızın sultanını taçlandırın

Mutfağın sultanının dolmalarını, böreklerini, tatlılarını yerken her şey harika; şimdiyse O'na sevginizi gösterme zamanı. Kişiye Özel Mutfak Önlüğü ile teşekkürünüzü ifade edebilir, bu özel tasarımla mutfağınızın sultanını taçlandırabilirsiniz.

Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_klasik_anne_sozleri_kupa_bardak_500.jpg

Peki, sizin anneniz en çok hangi cümleleri kullanır?

Annenizin sürekli kullandığı sözcükleri bir araya toplayıp, ona bu anneler gününde özel bir hediye vermek ister misiniz? Annenizin söylemekten usanmadığı kimi zaman can sıkıcı olan sözler artık Kişiye Özel Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak üzerinde daha eğlenceli olacak.

Pırlanta Melek Kanadı Yüzük
//medya.buldumbuldum.com/pirlanta_melek_kanadi_yuzuk_500.jpg

Melek sevgilinize yakışacak kanat şeklinde yüzük

Temiz, saf ve iyi kalpli melek sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi ve değer verdiğinizi göstermek için Pırlanta Melek Kanadı Yüzük hediye edin. Siz yanınızda olmasanız da Pırlanta Melek Kanadı Yüzük sayesinde sevgiliniz her zaman meleklerin koruması altında olsun.

Kişiye Özel Mutfak Önlüğü
//medya.buldumbuldum.com/kisiye_ozel_mutfak_onlugu_500.jpg

Mutfakta biri mi var?

Evet, hem de öyle biri ki O’nun yemeklerine bayılıyor, elinin lezzetine hayran kalıyorsunuz. Şimdi Kişiye Özel Mutfak Önlüğü ile teşekkürünüzü ifade edebilir, O’nun için mutfakta geçen zamanları daha eğlenceli kılabilirsiniz.

Mutfağımda Her Daim Olması Gerekenler Mutfak Önlüğü
//medya.buldumbuldum.com/mutfagimda_her_daim_olmasi_gerekenler_mutfak_onlugu_500.jpg

Sizin mutfağınızın olmazsa olmazları neler?

Her bayanın mutfağı kendine özeldir. Siz de mutfağınızda kendi cumhuriyetinizi kurmak isterseniz Mutfağımda Her Daim Olması Gerekenler Mutfak Önlüğü sizlerle.Bu önlük üzerindeki listeyi hazırlamak size basıp göndermek de bize düşüyor.
 
Katılım
26 Nis 2017
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#2
Valla yalan söylemeyeceğim. Buradaki Shoemaxx denen şeyden ben de aldım, "belki kendi ayakkabılarını böyle koyar, bizimkine yer açılır" diye düşündüm ama kendi ayakkabılarına kıyamıyor, 150 liraya yarı fiyatına ancak //promocodius.com/tr/magazalar/koray-spor-indirim-kuponu üzerinden alabildiğim Adidas spor ayakkabılarımı böyle koyuyor, çıldırıyorum. Forum İstanbul'un oradaki mağazadan aldığım sahte marka ayakkabılara yapsa bir şey demeyeceğim ama gitti güzelim ayakkabı takıla takıla çekerken :mad:
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×