vazodaki_balik 15 Mar 2012 sayı az olunca evet öyle oluyor hocam. ben yine bu sitede paylaşılanlardan palyaço dansı vardı onu yaptırmayı düşünüyorum. bugünde çocuklarıma dinlettim şarkıyı çok beğendiler. sizde düşünebilrsiniz..
sayı az olunca evet öyle oluyor hocam. ben yine bu sitede paylaşılanlardan palyaço dansı vardı onu yaptırmayı düşünüyorum. bugünde çocuklarıma dinlettim şarkıyı çok beğendiler. sizde düşünebilrsiniz..
M M Meltem Hoca 10 Ocak 2012 Verdiğim linkler size yardımcı olacaktır öğretmenim :) //www.onceokuloncesi.com/e-okulda-lg-alanlarina-ne-yazilmalii-t23759.html?t=23759&highlight=ilgi+alan%FD //www.onceokuloncesi.com/gel-m-alanlari-gel-m-raporlari-c-n-t61870.html //www.onceokuloncesi.com/geli-im-raporu-alanlar-ayr-ayr-t50705.html
Verdiğim linkler size yardımcı olacaktır öğretmenim :) //www.onceokuloncesi.com/e-okulda-lg-alanlarina-ne-yazilmalii-t23759.html?t=23759&highlight=ilgi+alan%FD //www.onceokuloncesi.com/gel-m-alanlari-gel-m-raporlari-c-n-t61870.html //www.onceokuloncesi.com/geli-im-raporu-alanlar-ayr-ayr-t50705.html