Neler yeni

Volkan Konak

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Volkan Konak

03 Aralık 2011 21:00
Haliç Kongre Merkezi, İstanbul


Türkiye’nin yükselişinin eğitimden geçtiği bilinci ile hareket eden Küçükalioğlu Vakfı’nın, gelirinin tamamını üniversite öğrencilerine aktaracağı Volkan Konak konserine siz de katkıda bulunmak ister misiniz?

Samimi ve canayakın tavrıyla konserlerinde ve programlarında izleyenlerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Volkan Konak, bazen duygusal ve hüzünlü şarkılarıyla insanları hüzünlendirip, bazen de fıkraları ve hayat hikâyeleriyle izleyenleri kahkaha attırarak doğal Karadeniz insanının iki yönlü özelliğini bu kez de eğitime gönül verenler için yansıtmaya hazırlanıyor.

Kendisini ‘Kuzeyin Oğlu’ olarak nitelendiren Volkan Konak, ülkenin yükselişinin eğitimden geçtiği bilinci ile çalışmalarına devam eden Küçükalioğlu Vakfı’nın üniversite öğrencileri için organize ettiği konserde sahne alacak.

Volkan Konak’ın koşulsuz olarak vereceği konser, 3 Aralık Cumartesi akşamı saat 21.00’da Haliç Kongre Merkezi’ne gerçekleştirilecek ve konserin tüm geliri Küçükalioğlu Vakfı tarafından burs verilmesi uygun görülen öğrencilere aktarılacak.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×