Neler yeni

Arama sonuçlarınız

  1. hatiicee

    Karpuz Adam

    çok güzel olmuş.ellerinize sağlık:)
  2. hatiicee

    Kardan Adam Şarkısına Klip

    Klibi hazırlamanın heyecanı içinde eklemeyi unutmuşum öğretmenim:)klibi ben hazırladım bunun yanında söz ve müziğin kime ait olduğunu bulmadım:(
  3. hatiicee

    Kardan Adam Şarkısına Klip

    https://www.okuloncesi.net/upload/dosyalar/20120102/1018/KARDAN_ADAM.wmv öğrencilerim klibi çok beğendiler:))umarım siz de beğenirsiniz.
  4. hatiicee

    Zenci Kızlarımız:))

    Çok teşekkür ederim öğretmenim :) Eğik yazıyı alışkanlık haline getirmeye çalışacağım. Deneyim gerçekten güzel bir şey, sayenizde bizde etkinliklere çok farklı gözlerle bakıyoruz tekrar teşekkür ederim:)
  5. hatiicee

    Zenci Kızlarımız:))

    arapbacılarımızı bir grup kreponla yaptı ama krepon olan grup, rulonun üstünü birleştirmede çok zorlandı.prittle birlikte kreponlar ellerinde kaldı:( sonra hep birlikte fon kartonuna geçtiler..
  6. hatiicee

    Sınıfınızda Hiperaktif Öğrenciniz Var mı?

    öğretmenim bu yöntemleri gerçekten kullandım.perşembeye kadar işe yarıyordu ama perşembe günü sen beni kandırarak istediğin şeyleri yaptırmaya çalışıyorsun o yüzden bu çocuklara ödül veriyorsun dedi.etkinliğin en can alıcı, arkadaşlarının en çok konsantre olduğu anda masanın altına girip ben çok...
  7. hatiicee

    Sınıfınızda Hiperaktif Öğrenciniz Var mı?

    hareketliliğin ve hırçınlığın nedenleri hakkında bilgi almaya çalışırken anne psikiyatriste gittiklerini ve psikiyatrist tarafından böyle bir tanı konulduğunu söyledi öğretmenim.
  8. hatiicee

    Sınıfınızda Hiperaktif Öğrenciniz Var mı?

    bir de bazı arkadaşlar hiperaktif öğrencilerini kaynaştırmaya dahil ediyorlarmış. öğrenci etiketlensin istemiyorum. bir yandan da korkuyorum etiketlenmesin derken çocuğa kötülük mü yapıyorum acaba.
  9. hatiicee

    Sınıfınızda Hiperaktif Öğrenciniz Var mı?

    arkadaşlar ilk defa bu sene sınıfımda hiperaktif öğrencim oldu. planlamalarda ve etkinliklerde neler yapıyorsunuz?daha önceden sıkıntımız yoktu ama perşembe cuma yağmurluydu. sınıfımız da dar olunca öğrenciyi sıkıyor.. öğrenciye yaklaşımda nelere dikkat ediyorsunuz?
  10. hatiicee

    Özgürlük Yapabilmektir

    öğretmenim harikasınız:))
  11. hatiicee

    Sumaye

    taşekkürler öğretmenim:D
×