Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meslek hayatımın beş yılı bu grupla geçti.
Çok zevkli, oyunlarla, danslarla istediğinizi verebileceğiniz, tatlı dille istediğinizi yaptırabilmenizin yanı sıra bir o kadar da inatçılığın diz boyu olduğu bir yaş grubu.
3-4 yaş grubu öğretmeni o çocuklar kadar aktif, yerinde bir kaç dakika oturmayan, hoplayıp zıplamadan duramayan bir kişiliği olmalı.
5-6 yaş grubu öğretmeni olduktan sonra bu yaş grubunu almaya mecbur bırakılmamalı. Zira büyük gruplas çalıştıktan sonra küçük yaş grubu seviyesine inmek o öğretmene çok zor gelebiliyor.
O KADAR GUZEL KI ONLARLA OLMAK ONLAR GIBI O YAS GIBI DAVRANABILMEK ANLATAMAM.BAZEN SABRIMI ZORLASALARDA EN UFAK SOYLEDIGI SICAK BI KELIMESI HERSEYI BITIEIYORR.KIZGIN BAKAMIYORUM COCUKLARIMA O KADAR MASUMLAR KI HERSEYI UNUTTURUYORR.HEMM ZOR BI O KADARDA EGLENCELI BIR GRUP BU YASS..BEN SIYAH GIYMEYI UNUTTUM ONLAR SAYESINDEE)
arkadaşlar 3-4-5 yaş grubunun karma olduğu bir anasınıfında öğretmenim.öğrenci sayım az olduğu için küçük yaşları kabul etmeme gibi bir imkanım yok .ne yapmalıyım.önerilerinizi bekliyorum:anger:
arkadaşlar 3-4-5 yaş grubunun karma olduğu bir anasınıfında öğretmenim.öğrenci sayım az olduğu için küçük yaşları kabul etmeme gibi bir imkanım yok .ne yapmalıyım.önerilerinizi bekliyorum:anger: