Neler yeni

Davetiye de Saflığın Renkleri

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Saflığın Renkleri

Ülkemizde davetiye denince akla gelen en önemli kuruluşlardan biri olan Koza Davetiye de size bu özel günde en iyi hizmeti vermeye çaba harcıyor. Çok uzun yıllara dayanan tecrübesiyle, evlenecek olan çiftler için, her yıl yenilenen davetiye modelleri üretiyor.

Koza Davetiye yetkilileri, saflığın ve romantizmin simgesi olan davetiyelerin, düğün atmosferiyle sağlayacağı bütünlüğün önemli olduğunu vurguluyorlar. Gelinlik, çiçekler, düğün pastası gibi, düğünlerin olmasa olmazlarıyla şık bir konsept oluşturması gerekiyor.Bu nedenle de davetiyede beyaz ve krem her zaman öncelikli ve klasik renkler oluyor. Bunun yanında, çoğunlukla düğün sezonunun bahar aylarında hareketlendiğini de dikkate aldığımızda, bahar coşkusunun ve renklerinin davetiyelerdeki yansıması da kaçınılmaz bir hal alıyor.Pastel tonlar, özellikle de pembe ve lilalar, turkuaz, su yeşili renkler, çiçek desenleri bu yıl yine moda.Yine bu yıl, kağıt yüzeyi üzerinde farklı boyutlar arayışı, her yıldan farklı olarak, kumaş ve dantel kullanımını ön plana çıkarıyor.

Davetiyeye yeni bir boyut kazandırdığına inanılan bu malzemelerin kullanımı ile çok daha romantik, dokunabilir, adeta gelinlik tadında bir tarz oluşturuluyor.Şeffaf malzemeler üzerinde kullanılan flok ve kabartma desenler, simler, yine bu yılın vazgeçilmezleri arasında.

.Alıntıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×