Neler yeni

Kırmızı Başlıklı Kız ve Masum Kurt

mdhtgc

Yeni Üye
Katılım
13 Ara 2012
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#1
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE MASUM KURT

Kurt ormanda gezinirken bir çocuk sesi duymuş ve o yöne doğru yavaş yavaş yürümüş. Kafasında kırmızı şapkası olan komik görünüşlü bir kız görmüş ve bir ağacın arkasına saklanıp onu izlemeye başlamış.
Kurt kıpkırmızı giyinmiş bu çocuğu izlerken çok sinirlenmiş. Neden mi? Çünkü bu küçük kız onun özenle diktiği, uzamaları için günlerce su döktüğü çiçeklerin üzerine basıyor, bu da yetmezmiş gibi çiçeklerini kopartıyormuş. Hem tehlikelerle dolu bu ormanda küçük bir kızın ne işi olabilir ki diye düşünmüş. Kırmızı başlıklı kız şarkısını söyleyerek koşmaya başlamış: ‘Lalalala laaaaalaaaaaa, lalalala laaaaaaa laaaaaa.’Kurt: ‘Acaba ne yapsam?’ diye düşünmüş. Küçük kıza bu tehlikeli ormanda zarar gelmemesi için onu takip etmeye karar vermiş
Küçük kız, hızlı hızlı koşarken başındaki şapkası açılmış. Şapkasının açılmasıyla küçük kızın yüzünü gören kurt onu hemen tanımış. Büyükanne Gül’ün torunuymuş bu küçük kız. Kurt hızlıca küçük kızdan önce büyükannenin evine gitmek için koşmuş. Bugün gördüklerini büyükanneye anlattıktan sonra Kırmızı Başlıklı kıza bir ders vermek istediğini söylemiş.
Kurt Büyükanne Gül’ün yatağına yatmış ve küçük kızın gelmesini beklemiş. Küçük kız: ‘Büyükanne büyükanne ben geldim’ diye içeriye girmiş. Kurt: ‘Hoş geldin Kırmızı Başlıklı Kız’ demiş. Kırmızı Başlıklı Kız büyükannesinin sesindeki değişikliği hemen fark etmiş: ‘Hahhahaha hahahha, büyükanne senin sesine ne olmuş’ demiş. Elindeki sepeti bırakıp yatağa doğru yaklaşmış. Küçük kız: ‘Büyükanne senin burnun ne kadar çok uzamış’ demiş şaşkınlıkla. Kurt cevap vermemiş, küçük kız devam etmiş: ‘Büyükanne senin ağzın ne kadar büyümüş, kollarında eskiden bu kadar uzun değildi’ demiş ve tekrar gülmeye başlamış. Kurt küçük kızın kendisi için söylediklerine çok üzülmüş ama sabretmiş taki kulaklarının neden bu kadar uzun olduğunu sorana dek. Bu sefer dayanamamış kurt çünkü kulaklarının büyük olması onu çok üzüyormuş. Sinirlenip yataktan kalmış, onun kurt olduğunu gören küçük kız hemen avcıya seslenmiş.
Kurt avcıyı görünce çok telaşlanmış. Evden koşarak uzaklaşmış ama, küçük kızın bu davranışına da çok kırılmış…
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×