Neler yeni

kitap kullanımı için dilekçe

son:)

Yeni Üye
Katılım
25 Eki 2011
Mesajlar
7
Beğeniler
0
#1
merhabab arkadaşlar bu yıl sınıfımda okumaya yazmaya hazırlık kitabı kullanacağım ama yasal olmadıgı için velilerden bir dilekçe almam söylendi nasıl bir dilekçe yazdırmam gerekiyor yardımcı olur musunuz siz kitap kullanırken nelere dikkat ediyorsunuz?
 

Hacer Hoca

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Eki 2011
Mesajlar
1,318
Beğeniler
5
#2
öğretmenim böyle bir sorun başıma gelmedi ama

ben olsam

okulunuz anasınıfına gelen ............. isimli öğrencinin velisi olarak çocuğumun yıl boyunca okuma yazmaya hazırlık çalışmalarına destek olması amacıyla okul yönetiminin / sınıf öğretmenimizin seçtiği kaynak kitapları kullanmasını istiyorum..

şeklinde bir dilekçe hazırlardım..

yine de tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklesek iyi olur kanaatindeyim :)


ben kaynak kitap seçerken öncelikle ilk kitabı inceliyorum konuya girişini basitten almışmı diye, renklerin canlı olmasına resimlerinde konuyu anlatım tarzına bakıyorum.. kavramlara ne kadar yer verdiğine bakıyorum bazı kitaplar çok fazla yazı barındırıyor yoruma bırakıyor bir çok sayfasını ben yorum yanısıra çocuğun bilişsel ve bedensel olarak ( küçük kaslarını) çalışmasına ağırlık verenlere yöneliyorum

ilk kitap tan sonra son sayıya bakarım matematiğe ne kadar yer vermiş örnekleri ne şekile resimlendirilmiş ..karmaşıklık ne boyutta okul öncesi eğitimi aşan gereksiz bilgiler varmı diye..

içerik ve resimleme önemli..
 

AYTENO

Yeni Üye
Katılım
5 Kas 2011
Mesajlar
65
Beğeniler
0
#4
..................................................anaokulu müdürlügüne


Velisi bulunduğum.........sınıfı öğrencisi........................ gelişimine katkı sağlanacağını düşündüğüm için yardımcı kaynak kullanılmasını istiyorum.


veli adı soyadı imzası
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×