Neler yeni

Metin Zakoğlu Cafe Theatre

Ayşe86

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Eki 2011
Mesajlar
3,577
Beğeniler
4
#1
Metin Zakoğlu Cafe Theatre

27 Ekim - 15 Kasım
İstanbul

Metin Zakoğlu 2007 yılında Erenköy'deki müştemilatta yaptığı kaliteli oyunlara ve 2009 yılında Hastanede Tiyatro kavramı ile hastanede oynadığı oyunlarla "Lions Tiyatro Özel Ödülleri’ni almıştır.

Sadece 50 şanslı izleyicinin yer bulabildiği Cafe Theatre'de yerlerimizin sınırlı olduğunu hatırlatır, elinizde bir kadeh şarabınız, çayınız, kahveniz ile sahnemizin hemen önündeki rahat koltuklarda, masalarda oturabileceğiniz yerlerinizi şimdiden ayırtmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Üç yılda otuz bin kişinin izlediği dünyanın ilk ev tiyatrosu sizleri bekliyor. Bir apartmanın bahçe katındaki tiyatromuzda oyun izlemek "ben de gittim, gördüm" diyebilmek bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığa sahip olun. Kaçırmayın.

Önemli Not: Gösterimiz gerçek bir ev ortamında rahat minderlerde ve koltuklarda oturarak izleyebileceğiniz farklı bir konseptte sunulmaktadır. Alışagelmiş tiyatroların dışında alternatif bir yol açan mekânımızda seyirci oyuncu ilişkisi de göz göze diz dize kurgulanarak sahici tiyatro mantığının örneklerinden en sahicisi olmaya adaydır.
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×