Neler yeni

Taşımalı Okullar

ebru3535

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2012
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#1
Taşımalı bir okulda Okulöncesi Öğretmenliği yapmaktayım.Okulumun çalışma saatleri 8.30-15.00 bu sene 5.sınıfların seçmeli dersleri de eklenince çıkış saati 15.30 olabiliyor.Okul taşımalı diye anasınıfını da taşıyorlar ve bizi de o saate kadar okul da tutuyorlar bununla ilgili Okul Müdürümle konuştum,İlçe Milli Eğitim Müdürü ile konuştum ama bana çözüm getirmediler.İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı anasınıfların da yasal taşıma yapmıyoruz öğretmene fazla ücret de ödemiyoruz bu konuda ama kendinden fedakarlık yapmak zorundasın dedi.Sınıf da yardımcıda olmayınca sınıfı bırakıp çıkamıyorum diğer öğretmenlerin 1 saat öğle arası varken ben 5 dakika bile nefes alamıyorum dilekçe versem çözüm olur mu bilmiyorum bununla ilgili herhangi bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden.
 

nihalim

Yeni Üye
Katılım
3 Kas 2011
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#2
Hocam bana da taşımalı gelen öğrenciler var. 1:30 da öğrenciler gitmiş oluyor. Diğer sınıfların dersinin kaçta bittiği sizi ilgilendirmez. Dersiniz 8.30 da başlıyorsa 1:30 da biter. O saatten sonra çocukların sorumluluğunu almanız ve fedakarlık yapmanız gerekmiyor.
 

ebru3535

Yeni Üye
Katılım
3 Ocak 2012
Mesajlar
2
Beğeniler
0
#3
Okul,İlçe,il hepsiyle tek tek konuştum yapacağımız bir şey yok fedakarlık yapacaksın diyorlar Bakanlıkdan cevap bekliyorum ona göre harekete geçicem çok teşekkür ederim hocam diyorum taşımalı da okul olsa anasınıfları değil diyorum Türkiye'nin her yerinde böyle diyip işin içinden sıyrılıyorlar
 
Katılım
16 Ocak 2012
Mesajlar
1
Beğeniler
0
#5
arkadaşlar ben de aynı sıkıntıyla karşı karşıyayım, ben yalnızca okul müdürümüzle konuştum, ilçe ve il milli eğitim müdürlüklerine kadar gitmedim.bizden de müdürümüz fedakarlık yapmamızı (!) istedi. bu konuda ebru3535 hocam, ne yaptınız, çözüme ulaşabildinizmi? diğer arkadaşlar sizler nasıl bir yol izlediniz.Ve ayrıca bu konuyla ilgili idare mahkemelerine başvurabiliyor muyuz?
 

Forum istatistikleri

Konular
18,892
Mesajlar
30,368
Kullanıcılar
27,851
Son üye
Mfbos
×